Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Mircea Govor: PSD va cere şi al doilea viceprimar. Adelin Ghiarfaş ar putea fi înlocuit cu Ciprian Crăciun

Prezent luni seara în cadrul emisiunii Actualitatea sătmăreană de la Nord vest TV, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor a declarat că în această săptămână va începe demersurile ca la nivelul municipiului Satu Mare social – democrații sătmăreni să preia și a doua funcție de viceprimar.

”Anunț în premieră în această seară că voi solicita conform protocolului cu UDMR și a doua funcție de viceprimar la municipiul Satu Mare. Nu am nimic personal cu Adelin Ghiarfaș și nu e un demers îndreptat împotriva lui sau a partidului din care face parte ci e doar o solicitare firească în urma înțelegerii PSD cu UDMR la Satu Mare. Așa cum la Consiliul județean avem doi vicepreședinți tot așa vreau să avem la PSD și cei doi viceprimari” a spus președintele Mircea Govor care a amintit că actualul viceprimar PSD, Cristina Tămășan -Ilieș are o activitate apreciată și o colaborare profesională foarte bună cu primarul Gabor Kereskenyi.

Legat de numele celui de al doilea viceprimar PSD, Mircea Govor recunoaște că l-ar susține pe consilierul local Ciprian Crăciun. ”Sigur că alegerea ar fi între Doru Coica și Ciprian Crăciun. Eu zic că amândoi și-ar face datoria și ar munci cu folos pentru sătmăreni. Voi vorbi și cu colegii mei din partid despre aceste aspecte, dar recunosc că mi l-aș dori pe Cipri Crăciun ca viceprimar”, a mai spus Mircea Govor la Nord Vest TV.

Sursa: GNV

5 comentarii

  1. Flaviu Răspunde

    Șarpele asta de Govor,la câte capete joacă,te miri că nu ii explodează clopoțeii….in gazeta de Nord Vest este Cosmin Rațiu fost PNL, ALDE ,actualmente PSD, in cărți cu Crăciun Ciprian!!!

  2. Unu' Răspunde

    Pe ce bază cereți voi, ciumaților???
    O …..bună, asta merită pesedeaua!
    Marș la pușcărie, infractorule!

  3. Romeo Pop Răspunde

    Eu il propun pe Ciprian Tișe. Deja s-a antrenat să nu facă nimic!

  4. radical2 Răspunde

    PSD cere cam mult la cat au facut pentru oameni si la cate voturi au “castigat” la alegeri. Nu se sesizeaza nimeni? PLus, viceprimarul PSD in functie e de o incompetenta iesita din comun. Ptactic, o bataie de joc marca PSD la adresa satmarenilor.

  5. Lili Răspunde

    Dupa ce a-ti avut grija sa puneti otuta viceprimar acum va ganditi sa mai cersiti un viceprimar pentru unul mai profesionist? Oricum primarul va da faramituri daca credeti ca o sa va hraniti cu ele ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.