Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Proprietarul unui magazin, condamnat. A dat produse pe caiet şi a recuperat banii cu forţa de la un client

Proprietarul unui magazin din Păulești a fost condamnat pentru că a agresat fizic un client pentru o datorie. Clientul avea mai multe restanţe la patron, iar când acesta a văzut că primeşte 200 de lei de la soţia sa dar refuză să îşi plătească datoria a sărit peste el şi i-a luat banii. Acum acesta este condamnat la închisoare cu suspendare şi 80 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Potrivit informațiilor PortalSM, clientul era unul frecvent în magazinul bărbatului, pentru că acesta nu avea o situație financiară bună, proprietarul magazinului i-a vândut mai multe produse pe caiet.

Clientul a achiziționat mai multe produse alimentare în valoare de circa 800 de lei, iar datoria nu și-a achitat-o. În data de 18.06.2022, clientul se afla în fata magazinului, unde a primit suma de 200 de lei de la soția patronului, pentru anumite munci prestate. Clientul a băgat banii în buzunar, iar când patronul magazinului i-a cerut să îşi plătească datoria, bărbatul a refuzat.

În acel moment patronul a încercat să îi ia banii, băgându-i mâna în buzunar, dar clientul s-a împotrivit, după care patronul l-a prins de gât, de haine și l-a împins printre rafturi. Patronul a reuşit să-i scoată cei 200 de lei din buzunar, apoi clientul a ieşit din magazin, s-a dus acasă, după care a sunat la 112 şi a cerut sprijinul poliţiei.

A urmat un şir de declaraţii şi procese. Pentru fapta făcută, patronul a fost condamnat la un an și 4 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Instanţa îl obligă şi la 80 de zile de muncă în folosul comunităţii. Datornicul a cerut şi de 2.000 de euro cu titlu de daune morale, dar instanţa i-a respins această cerere.

2 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    De-acum incolo o sa stie sa nu mai riste sa vanda “pe caiet” !Iar punjab-istul escroc merita ceva mai multa “atentie” din partea patronului care s-a ales cu o condamnare pentru 200 de lei !

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Rețineți! Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită! Și punjabistul fomist a mai cerut și daune morale! Asta da nesimțire! După astfel de sentințe să nici nu vă mirați ce se tot întâmplă în jurul nostru!!!!🤮😥💩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.