Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Primarul Kereskenyi, prima declaraţie despre solicitarea de schimbare a lui Ghiarfaş

Primarul Kereskenyi Gabor a făcut astăzi, într-o conferinţă de presă, prima declaraţie după solicitarea preşedintelui PSD Mircea Govor care a cerut înlocuirea viceprimarului Adelin Ghiarfaş cu un membru PSD.

El a lăsat să se înţeleagă că nu doreşte nicio schimbare, rezumându-se la a afirma doar că UDMR a respectat protocolul încheiat cu PSD, deci nu ar mai avea ce să ofere.

“UDMR a fost întotdeauna un partener corect cu toate partidele cu care a avut alianţe în ultimii 30 de ani. Am respectat întocmai protocolul semnat. În cei şase ani şi jumătate de când sunt primarul muncipiului Satu Mare am făcut echipă bună cu toţi viceprimarii cu care am lucrat. Este o formulă bună cu care mergem înainte. Am respectat întocmai protocolul semnat cu PSD”, a spus Kereskenyi.

Viceprimarul Adelin Ghiarfaş a spus că a urmărit declaraţiile lui Mircea Govor şi a atras atenţia că trebuie făcute diferenţe între înţelegerile politice şi respectarea codului administrativ.

“Am urmărit intervenţia d-lui Govor. Atrag atenţia că există un cod adminsitrativ care trebuie respectat”, a spus Ghiarfaş.

2 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Dincolo de persoana viceprimarului si codul administrativ, informatiile publice sunt ca acesta nu mai este membru PNL, a pierdut sprijinul acestui partid si automat nu mai poate ocupa aceasta functie. Cum sta treaba stimabililor?

  2. Fasz Răspunde

    Lilisor, uite cum stă treaba, Gyarfas a trecut tacit la UDMR, rămâne în funcție, lucrează pe fonduri europene, 17 000 salariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.