Ultima actualizare: azi, 21:27

Publicitate

Primul câştigător al concursului Skoda – PortalSM. Continuăm!

A fost desemnat primul câştigător al concursului Skoda Satu Mare – PortalSM. Este vorba despre o doamnă, care a şi primit emailul în care este anunţată că a câştigat un schimb de ulei cu filtre originale Porche la reprezentanţa Skoda Satu Mare.

Felicitări tuturor participanţilor!

Nu uitaţi că au mai rămas în joc două premii săptămânale şi marele premiu, un set de cauciucuri.

Ce trebuie să faceți?

  1. Dă un SHARE postării de pe Facebook, legată de concurs, pentru ca și prietenii tăi să afle despre el

  2. Citiți articolele de pe PortalSM, așa cu o făceați și până acum (îți mulțumim pentru încredere)
  3. Importantcaută imaginea cu clădirea service-ului Skoda din Satu Mare care, pe întreaga durată a concursului, va fi ascunsă zilnic într-unul dintre articolele publicate în ziua respectivă
  4. Odată ce ai găsit imaginea, copiază linkul sau titlul articolului, și trimite-l prin email la [email protected]împreună cu numele tău și localitatea în care locuiești. Poți juca zilnic, astfel crescându-ți șansele de a câștiga premiile săptămânale, extrase vinerea, sau marele premiu. În fiecare zi așteptăm alte titluri de la voi. Pe lângă asta, dă un SHARE și articolului!
  5. Fii atent la extragerea de vineri, realizată prin random.org. Rezultatele extragerilor săptămânale vor fi anunțate în fiecare marți, după-masa.
  6. La extragerea marelui premiu participă toți concurenții care, în timpul celor trei săptămâni, au luat parte cel puțin o dată la concurs. Câștigătorul concursului va fi anunțat în data de 22 februarie.

Câștigătorii vor fi anunțați și prin adresa de email cu care au participat la concurs!

Adresele de email nu vor fi păstrate după încheierea concursului, și nu vor fi utilizate în nici un alt scop.

Vă așteaptă trei premii valoroase, dar și marele premiu!

Poate niciodată nu a fost atât de simplu să participi la un concurs, ca și la cel care se desfășoară între 30 ianuarie și 19 februarie 2023, și la care te invităm la joacă la modul propriu. Service-ul Skoda Satu Mare (Satu Mare, str. Aurel Vlaicu, nr. 84) a pregătit trei premii importante și un mare premiu pentru cititorii noștri cu chef de joacă.

Premiile

  • Premiile săptămânaleulei de motor și filtru de ulei originale Porsche (un premiu săptămânal, trei premii pe tot parcursul concursului)
  • Marele premiu: un set complet (4 bucăți) de anvelope de vară Yokohama (14, 15, 16 țoli)

Așteptăm această imagine zilnic:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.