Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Prins beat și fără permis la volan, sătmăreanul s-a speriat. A crezut că va fi vaccinat anti-Covid

După ce a fost prins beat și fără permis la volan, un sătmărean a fost condus de polițiști la spital. Odată ajuns la unitatea spitalicească, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice: a crezut că va fi vaccinat anti-Covid și s-a speriat.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii au observat un autoturism marca BMW care circula haotic pe şosea. În momentul în care șoferul a sesizat autospeciala de poliţie a oprit brusc pe margina drumului. Polițiștii s-au deplasat la autoturismul respectiv şi i-au cerut șoferului să prezinte permisul de conducere, însă acesta a precizat că nu deţine. Oamenii legii au procedat la verificarea inculpatului în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu figurează ca fiind titularul unui permis de conducere eliberat de autorităţile române. Mai mult, întrucât șoferul emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest care a indicat la o concentraţie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Oraşenesc Negreşti-Oaş, pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Fiind audiat în calitate de suspect, șoferul a recunoscut săvârşirea infracţiunilor reţinute în sarcina sa. Acesta a relatat că a consumat trei sticle de bere a câte 330 ml fiecare împreună cu cumnatul său. Ulterior, s-a urcat la volan, iar după nici un kilometri a fost oprit de către un echipaj de poliție. Apoi a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Ajuns la spital, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice, deoarece credea că este vorba despre vaccin anti-Covid-19 şi îi era frică.

Acestea a precizat că recunoaşte săvârşirea celor două infracţiuni şi regretă comiterea faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.