Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Sătmăreanul a fugit de poliție și s-a dus acasă. Nu avea permis și făcuse și un accident

La data de 1 februarie, în jurul orelor 09.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad, în timp ce desfășurau activități specifice, au observat pe raza localității Dobra un autoturism care nu avea aplicată plăcuța cu numărul de înmatriculare pe partea din față.

În momentul efectuării de către polițiști a semnalelor de oprire, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, nu s-ar fi conformat, fiind ulterior depistat la domiciliul său, din aceeași localitate.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză a mai fost implicată, în calitate de conducător auto, într-un eveniment rutier cu pagube materiale, produs în data de 11 ianuarie.

Din cercetări a reieșit faptul că autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat, iar tânărul nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Față de tânărul de 24 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Mnoah săracu! Când și-a dat seama care-i treaba a fugit acasă sub fusta lui mami????😲😵😮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.