Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Un bărbat prins beat la volan fără permis, scapă curat! Ancheta s-a întins până la prescrierea faptelor

Un sătmărean care a fost prins beat la volan fără permis a scăpat basma curată, după ce faptele s-au prescris.

Potrivit informațiilor PortalSM, la data de 30.11.2017, în jurul orei 20,00, bărbatul a condus autoturismul fără să dețină permis de conducere de nicio categorie și având o alcoolemie de 1,15 g/l alcool pur în sânge. Cu ocazia audierii în calitate de inculpat, acesta a arătat că recunoaşte si regretă săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere si sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a reușit să scape curat întrucât ancheta s-a întins până la prescrierea faptelor. ,,Încetează procesul penal pornit împotriva inculpatului pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale”.

3 comentarii

  1. Profu Răspunde

    Procurorul care “a supravegheat” dosarul întocmit de politie, ar trebui dat afară din Parchet și întocmit lui dosar Penal pentru Favorizarea infractorului.
    Alo! C.S.M.se aude.
    Sunt curios să văd ce va păți acel procuror infractor.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Nu mă mai miră nimic în bantustanul ăsta. Dar totuși eu am o nedumerire. Dacă a făcut acord de recunoaștere și a recunoscut adică atunci ce s-a tot tărăgănat 5 ani și mai ales că din ce înțeleg nu a fost victime??? Ce fel de alte cercetări, expertize mai trebuiau făcute, ce fel de declarații trebuiau mai luate într-un caz limpede ca lacrima și toate astea 5 ani!!! Sau șpilul e altundeva???? Dureros este că la final omul poate nici nu realizează ce a făcut. Și poate nici nu prea există garanție că nu se va repeta faza. Că 1,15 mg/l nu-i o bere-două, asta să fie clar! Cât timp se dau astfel de sentințe să nu ne mirăm în ce hal se circulă prin țară! Păi spuneți și voi ce să-i rețină, de ce să le fie frică dacă până la urmă chiar dacă omori o fată pe trecere (cazul de pe Păuleștiului de la noi) tot scapi cu suspendare????

  3. punisher Răspunde

    Asa se taraganeaza totul in tara asta, infractorii sunt pe o mana cu politia, procuratura,magistrati,Asa s-a taraganat si dosarul cu politistii de frontiera de la Halmeu,pt luare de mita in forma continuata si au scapat basma curata.Toti au case, garsoniere,uscatorii..pe banii cui?A nevestelor, mamelor si soacrelor..Justitie corupta!Avocati corupti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.