Ultima actualizare: ieri, 22:15

Naţionale

Speriați de cutremure, oamenii din Târgu Jiu părăsesc orașul. ,,Parcările sunt pe jumătate goale”

Speriați de cutremure, mulți locuitori din Târgu Jiu au plecat spre zonele rurale, titrează Digi24. Parcările sunt pe jumătate goale, spune primarul orașului.

Mai multe cutremure au avut loc în cursul nopții și în primele ore ale dimineții în zona județului Gorj. Cel mai mare a avut magnitudinea de 4,2. Seismele de luni și marți cu magnitudine de 5,2 și 5,7 au creat panică printre olteni, iar oamenii au început să părăsească orașul. Primarul din Târgu Jiu a declarat, în această dimineață, la DigiFM, că parcările din oraș sunt pe jumătate goale și crede că mulți oameni s-au retras la țară de frica cutremurelor.

„Noaptea trecută au mai fost încă două cutremure în jurul a 4 grade pe Scara Richter, care s-au resimțit în toate localitățile județului Gorj. Sunt 200 ceva de replici. Vă dați seama că s-a generat așa o panică la nivelul comunității. Și situația nu este tocmai liniștită (…) Sunt foarte mulți, pentru că cel puțin 50% după apreciere pe care o fac în funcție de ocuparea locurilor de parcare din oraș. 50% erau libere, ceea ce înseamnă că cetățenii din zonele respective erau plecați undeva spre mediu rural”, a spus la Matinalii DigiFM primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.


CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. un cunoscător Răspunde

    Când am zis că prin acestă goană după senzațional și puncte de rating puteți genera foarte ușor o isterie în masă greu de stăpânit exact la asta m-am referit. Acum puteți fi mândri de voi! Asta e valabil pentru toți ziariștii români.

  2. Calin Răspunde

    Bata-va norocu cu gura voastra! Amu toti or trece carpatii! S-or aduce si cutremuru`

  3. Nae Răspunde

    Ponturi pentru hoti…

  4. sergiu Răspunde

    sper sa nu vina cu resedinta pe la noi…………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.