Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Un sătmărean și-a cumpărat armă pentru a omorî șobolanii. Polițiștii i-au confiscat-o

Un sătmărean și-a cumpărat o armă pentru a omorî șobolanii care i-au invadat gospodăria. Bărbatul s-a trezit însă cu polițiștii la ușă.

Potrivit informațiilor PortalSM, organele de cercetare penală din cadrul IPJ Satu Mare, Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu despre faptul că un bărbat a deţinut la domiciliul său, fără drept, o puşcă cu aer comprimat precum şi un număr de 25 proiectile de plumb calibru 5,5 mm. În legătură cu aceste bunuri, cu ocazia luării unei declaraţii, bărbatul a declarat faptul că le-a cumpărat în urmă cu circa un an de zile de la o persoană recunoscută cu suma de 100 lei, arma fiind achiziționată cu scopul de a omorî şobolani care îi invadează gospodăria.

Sătmăreanul s-a ales cu arma confiscată: ,,Dispune confiscarea specială a următoarelor bunuri: puşcă cu aer comprimat, 5 mm şi 25 de proiectile din plumb calibru 5,5 mm”.

3 comentarii

  1. Gigi le Grand Răspunde

    Râd ungurii de noi, acolo cu aer comprimat e la liber, nu ai nevoie de nimic….

  2. Jan Răspunde

    La unguri e altă legislație și mentalitate băi Gigi p….lii handilău. Citește legislația în vigoare care este în România și conformează-te nu compara !!!

    • Valahu Răspunde

      Bre, sunt curios daca legislatia de la noi va interzice accesul la net la cei sub un nivel de inteligenta, unde esti si tu, ce vei face…
      Pai nu e UE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.