Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Un angajat al Consiliului Judeţean şi-a dat demisia. Primea 6.500 lei/lună şi nimic de muncă

Un angajat al Consiliului Judeţean Satu Mare şi-a dat demisia începând cu 1 februarie, pe motiv că nu are atribuţii şi nu i se pare normal să primească salariu în valoare de de 6.500 de lei pe lună pentru nimic.

Ciprian Lucian Tişea era angajat consilier al unuia dintre vicepreședinții Consiliului Judeţean Satu Mare, și şi-a dat demisia fără preaviz. El arată că au trecut mai multe luni de când a fost angajat şi nu a muncit nimic.

“Nu mi s-a solicitat să prestez nicio activtiate în conformitate cu cele prevăzute în fişa postului, nici mie şi nici celorlalţi colegi din cadrul biroului celor doi vicepreşedinţi, activitatea noastră costând exclusiv în prezenţa la locul de muncă. Ceea ce ni s-a solicitat a fost prezenţa şi nu munca efectivă, ceea ce este sub demnitatea oricărei persoane respeonsabile faţă de modul în care se cheltuie banul public. În fiecare dimineaţă, la ora 8, eu îl întrebam pe domnul vicepreşedinte ce avem azi pe ordinea de zi/de lucru, iar acesta îmi răspundea că trebuie să stăm cu toţii pe aici.

Demisia mea este în primul rând un act de onoare, este sub demitatea mea să accept să fiu plătit din bani publici pentru a nu face nimic, decât act de prezenţă”, a scris Tişea.

El arată că în antecamera vicepreşedinţilor erau doar râsete, ţipete, atmosferă de clacă, stand-up comedy şi se fuma fără probleme, deşi acest lucru este interzis.

“Demisia mea este în primul rând un act de onoare, considerând că toţi cei care constată nereguli în administraţia publică locală au obligaţia să le sesizeze, fiind inadmisibil să fie plătiţi oameni din bugetul public fără a presta munca, ci numai pentru aprezenţa fizică.

 

FOTO: ObiectivSM

30 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Demn de urmat! Felicitari ! Cati ori fi ca el?

  2. Gheorghe Răspunde

    Pe bune?Nu-mi vine sa cred ca mai sunt si astfel de oameni.Nu cumva este o farsa?ceva incredibil!!
    Mai omule dar iti dai seama ca ai jignit cam 90% dintre belitorii de canci care ,,activeaza la stat”care stau pe bani multi?Daca tu ca incepator luai leafa asta inchiopuie-ti cat iau cei cu state vechi de belit canciuri si facut plocoane la,,sefu”?
    Cu ocazia asta pot vedea si cei care mai cred ca,,ai nostri”(politicieni)sunt mai buni,mai seriosi,mai atenti cu banul public.TOTI dar absolut toti sunt la fel adica nesimtiti,mincinosi,hoti si fatarnici cat incape.
    Din partea mea un mare Bravo prietene.Asteptam demisiile de onoare(care onoare?)si a celorlalti belitori de canci care activeaza prin instritutiile publice.Haideti baieti nu va inghesuiti,este loc pentru toti la privat sa vedeti cum se castiga pita cu sudoare.Ma indoiesc ca se va mai gasi vreunul care sa aiba minim de onoare.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Ciudat ca nu zice nimic de cum o fost angajat. Cum a sflat de post, cat s-a pregatit pt concurs, daca stia sau a avut noroc si a picat pe subiect etc. Ca asa, suna ciudst, mai degrsba a ceva polita platita cuiva, cu promisiunea unui post mai baban.

      • c-block Răspunde

        Se cheamă numire pe criterii politice și nimic mai mult. Tind să cred că anumite lucruri, inclusiv faptul cum a ajuns acolo sunt trecute sub tăcere. Pentru că vezi tu la așa funcție trebuie să fii funcționar public cum vechime și cu multe alte. Ceva șchioapătă în poveste. Ce mă revoltă pe mine este cuantumul remunerației dânsului, mult-mult peste ceva normal. Mai ales că nici nu a lucrat. oare nimeni nu se sesizează, nimeni nu verifică, nimeni nu răspunde ???? Și câți ar mai fi în posturi din astea călduțe plătite pe degeasa prin țară????

        • Vulpea bi-polara Răspunde

          Mno, cred io ca raspunsul la toate dileme astea il vom avea cand vom vedea cine e urmasu lui pe post. Atunci va fi clar daca so umflat principiile in el, sau o fost rugat sa faca loc altcuiva, si de acolo supararea lui brusca. Ca no, luni de zile o fost bine cum o fost…, si nu cred io ca astepta in fata antecamerii, pe hol, in picioare, sa auda zarva dinauntru, ci ca era parte integranta din ea. Atata doar ca, toate fiind panan-tro zi, ziua lui o venit.

          • c-block

            Mda. Tot ce se poate. 👍 Și după mine ceva șchioapătă în poveste, dar rău de tot. Nu că m-ar interesa în mod expres finalul sau motivul dar am dat și eu cu părerea. Aș putea povesti și eu despre bugetari fabricați așa la limita legii numai ca după aia să poată fi numiți cum trebuie și unde trebuie. Și culmea, e vorba de liberali și nu de pesedeee! Probabil aici capacul a fost pus când i s-a oprit pe esofag din cauza râsetelor din club cafeluța de dimineață.😲😵 Cât timp punem sau numim oameni așa după ureche și după telefoane venite de sus în veci nu va fi mai bine. Așa înțeleg unii în continuare meritocrația? Adică nicicum. Dar dă bine la p@lime când e vorba de prostiirea oamenilor. Că noi vom arăta ce și cum doar votați-ne? Atât. 🤮

        • @c-block Răspunde

          Consilierii de la cabinetul oricărui demnitar..primar..presedinte..vicepresedinte..viceprimar..deputat ..senator sunt numiți direct de aceastia..adică primarul poate să își aducă consilierii care îi vrea el..nu examen..pe acest principiu a venit și Tise..adus de Buzgau direct..el nu a fost niciodată funcționar public..era angajat contractual..

          • c-block

            Indiferent de asta banii pentru plată tot de la buget vin și nu din buzunarul personal. Deci este inacceptabil mai ales că și recunoaște că nu a făcut nimic luni de zile la rând.

          • Vulpea bi-polara

            Stiu ca sunt numiti dupa ochii lor frumosi, doar ma mira coincidentele. Acum asta, mai zilele trecute ceva scrisorica anonima a unuia de la aeroport o rostogolit si acolo bulgarele de omat… . Si probabil altele-s pe teava deja,

    • Alex Răspunde

      Câți 50% ar trebuii sa aibă onoare și sa nu fie capuse

  3. BRAVO Răspunde

    💯..Bravo.. rar se văd asemenea oameni..
    integri..cu coloană vertebrală..toată stima..👏✌💯..da să vedeți câți sunt acolo ce taie frunza la câini de ani de zile..vedeti toate neamurile lui Miiirrrccceeeeaa…💩.
    Popa Cristian fostul soț al sorei lui Govor Minodora..angajat la Consiliu Județean
    .nimic nu face că are antrenament mereu..💩.. Ovidiu Suciu..fost portar la Olimpia..angajat tot acolo..Mirela Suciu..soția..director la Apaserv..🤑
    Respect maxim domnule Tise..
    Dumnezeu să vă de-a sănătate.
    🙏

  4. .???. Răspunde

    Baiatu a venit din mediu privat. Nu era obisnuit cu stat cu mana intinsa. Cum a ajuns acolo e alta intrebare.

  5. x-ulescu Răspunde

    Si ,,ceilalti colegi”…ce fac ? In continuare ..,,nimic”..?

  6. Așteptăm Restul Demisiilor Răspunde

    Toate parasutele lui Ștef..toți lipitorii de afișe a lui Govor..PLECATI DRACU CĂ SE DÂRAMĂ PALATUL ADMINISTRATIV CU VOI..

  7. Gerula Răspunde

    Bravo Cipri, deși in PSD, vad ca principiile tale de om crescut de mic in mediul antreprenorial, obisnuit de mic cu munca, nu rezoneaza cu obiceiurile lor, nu poți sa stai aiurea sa nu faci nimic si sa astepti ziua de salar ca si majoritatea lor, bugetari, lipitori de afise, sau sugative de la bugetul statului, oameni de nimic care nu au realizat nimic in viata, singura “mare” calitate fiind ca sunt membri de partid.
    Bravo si felicitări.

    • @Gerulă Răspunde

      În primul rând, dacă avea principii, nu intra acolo, mai ales că a intrat pe ușa din dos!
      Poate are tupeu să spună și adevărul despre cum a fost plantat pe post!
      Apoi, dacă intrii într-un colectiv nou, plantat politic și habar n-ai de ce trebuie să te ocupi, ești lăsat pe dinafară!
      Dă bine la prostime toată această poveste, sigur rupe câteva procente de la SupoziThor!
      Chapeau monsieu!

      • Ionut Răspunde

        ….dar întrebarea se pune altfel: cum a făcut Ciprian dezvăluirile acestea incendiare urmate de demisie și vătaful PSD Govor să îi de-a voie să vomite luxul din Cj, să facă de capul lui declarații, demisii, fiind plantat de el acolo,…..toată lumea știe că în PSD nici musca nu zboară de pe un perete pe altul fără aprobarea lu baciu Mircea, a cam pleca către casă Ciprian, mazilit din interiorul PSD!?

      • c-block Răspunde

        👍. Și dacă recunoaște că nu a prestat nimic pentru acei bani (și nu puțini) ce ar fi dacă i-ar returna? Că doar recunoaște în public. nu??? Că vorba vine totuși este vorba de 6500×5 = 32500!

      • Ciprian Răspunde

        Respect,domnule Tise,si sa le fie rusine celor care stau degeaba si iau o căruță de bani.

  8. Romania noastra Răspunde

    Indiferent orice institutie a statului, sa le numim BUGETARI, peste tot doar rudenii, nepoti, verisori, cunoscuti samd….o tara de cacat.
    La fel si in pulitie, jandatmi, frontiera..etc.
    Nu avem ce face, romania lucruriile binelor facute.
    Traiasca bugetarii.
    Eu cel privat daca NU ma cac, ei NU mananca!!

  9. Zilahi Árpád Răspunde

    Asta merge la fiecare primărie.Dacă un primar are nevoie de un consilier de la cine să ceară sfaturi, înseamnă că consilierul este mai deștept decât primarul! Atunci de ce nu alegem pe consilier de primar????????

  10. Coica Răspunde

    Penibil , asa e plină parcarea dimineața , audi bmw jeep.
    Toți sunt din ăștia , cu job URI inventate doar. Știe toată lumea ,
    Băiatul primarului din carei, nora ,
    Băiatul nu-s care general , neamurile lui govor , șoferul lui pataki, bucătăreasa lui ciocan

    La piața bișnițari , am rămas singurul oraș cu asa ceva , Si vara boschetati :00000

  11. delia Răspunde

    Va tot luati de Govor de parca in alte parti nu isi angajeaza neamurile..Poate-s capabile..totusi sa faca mai multi ca altii..Numai invidie aici..Mi se pare o cacialma asta cu Tise..doar sa denigreze bugetarii.Mai sunt oameni care lucreaza..nu-i mai bagati in aceeasi oala!

    • @delia Răspunde

      @delia dragă! Doar că-s prea mulți în sistem care nici ei nu-și dau seamă pentru ce sunt plătiți! Adică ceva de genul că la ora 11 își dau seama că încă nu au făcut nimic în ziua respectivă în schimb au dezbătut pe îndelete ce mai face Suliman ori Hürem. La o cafeluță mai lungă, că gâtlejul trebuie umectat. Și dacă ai treabă se răstesc la tine că ai răbdare că acuși-acuși vor rezolva și treaba ta! Peste tot în sistemul bugetar așa e. Ca să nu mai spun că în cel mai bun caz la 12 degeaba îi mai cauți la birou că sunt “pe teren”! Așa e că și tu ești un bugetar și te simți cu musca pe căciulă?

  12. Ciocan Răspunde

    Majoritatea freacă menta , ca recunosc ei , cu ochii pe ceas , la cafea dacă nu oe teren etc . Le știm toate fentele .
    Nornal ca muncesc doar citiva , discutam aici de cei angajați aiurea , copii de primari UDMR
    Nepoate Lu govor etc

  13. bigbrother Răspunde

    @delia, optica ta este periculoasă. Pentru că vezi tu zici că și alții fac la fel. Tocmai aici e problema că nimeni nu ar trebui să facă. Și nimeni nu ar trebui să accepte că se lovește ca de zid de astfel de speciali. Dacă tot acceptăm din astea să nu ne mai mirăm că după 30 de ani suntem acolo unde suntem. Înțelegi fato? 😵😱

  14. Ciprian Răspunde

    Respect,domnule Tise,si sa le fie rusine celor care stau degeaba si iau o căruță de bani.

  15. beni fără y Răspunde

    o stinsa prietenie s-a legat mai nou între acest competent care și a dat demisia ca se plictisea și alt competent, Beșeni Cristian. Vai dar ce testiculenta ca nu se poate numi coincidenta

  16. goga Răspunde

    Rau am ajuns, sa ridicam in slavi un individ certat cu cele mai elementare norme de comportament, cititi presa locala din ultimii ani si vedeti nazdravaniile lui Tise

  17. satmarean Răspunde

    Familia tise nu sunt golanii aia din anii 2000 care se ocupau cu furturi, reparatii de masini noaptea, scandaluri, violuri cu ciupac, tibi blaga, tukaci, fusle, etc.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.