Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Un bărbat beat a făcut accident iar un martor l-a filmat şi i-a cerut 3.000 de euro

Un sătmărean a fost filmat în timp ce a produs un accident rutier, fiind sub influenţa alcoolului, iar mai apoi a fost șantajat cu filmarea respectivă. Cel care a făcut filmarea i-a cerut 3.000 de euro pentru a nu anunţa poliţia, însă şoferul a refuzat să plătească.

Potrivit informațiilor PortalSM, totul s-a petrecut în data de 20.05.2022, în localitatea Odoreu.Bărbatul a consumat alcool la un bar din localitate şi s-a urcat la volan pentru a merge acasă, deşi locuieşte la 200 de metri distanţă. Doar că a acroşat o altă maşină şi a şi fost filmat de un alt bărbat care i-a cerut 3.000 de euro pentru a nu contacta poliţia. Şoferul a refuzat să îi dea banii iar martorul a sunat la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj de poliție care au observat autoturismul ce prezenta urme de avariere. Şoferul a fost restat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului şi a primit o amendă penală de 4.500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.