Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Un bărbat şi-a spânzurat câinele; mânca ouăle şi puii vecinilor

Un bărbat din judeţul Satu Mare şi-a spânzurat câinele pentru că mânca ouăile şi puii din vecini. Fapta s-a petrecut în 2020 dar el a fost condamant în această săptămână la o amendă penală de 900 de lei, având în vedere că are anumite probleme psihice şi un discernământ diminuat.

Potrivit informaţiilor PortalSM totul s-a petrecut în 19 iulie 2020 în localitatea Babţa. Bărbatul şi-a prins câinele, pe motiv că mănâncă ouăle şi puii vecinilor, l-a legat cu o sârmă şi l-a spânzurat într-o anexă. O vecină a auzit câinele cum se chinuie şi a sunat la 112. La faţa locului a ajuns une chipaj de poliţie, dar câinele era mort, astfl că oamenii legii au început ancheta.

Bărbatul, un vârstnic cu probleme de auz, a fost supus unei expertize psihiatrice, constatându-se că are discernănâmtul diminuat.

El şi-a recunoscut fapta şi a fost condamnat la o amendă penală de 900 de lei.

12 comentarii

  1. Mortu Răspunde

    Foarte bine a facut domnul! Ar trebui felicitat!

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    …sper ca mai are din sarma aceea, cat sa-i ajunga si lui.

    • comentator Răspunde

      Ce să faci atâta îl duce mintea! Doar scrie că are probleme la cap. Un lucru știu și eu. Câinele dacă se învață cu înhățatul și mâncatul găinilor sau a ouălelor nu se dezvață. Țăranul a făcut exact ce a văzut acum mulți ani cum făceau vecinii dacă aveau un așa câine. Frumos tradițional. Nu că aș fi de acord cu ce a făcut dar asta este. Probabil nici câinele nu era ceva de rasă.😲😥

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        So gandit tembelu ala ca daca ii da de mancare,cainele nu va ajunge sa-si caute prin vecini? Mno…raman la ideea initiala, astept stirea cu el agatat de sarma.

        • comentator Răspunde

          La ce am citit despre el prin alte ziare nu cred că își dă seama ce a făcut. Oricum să omori un câine așa din cauza asta este barbarism. Dar cum am scris și mai înainte câinele deprins cu astfel de obiceiuri nu se poate dezvăța. Indiferent de asta putea fi relocat într-un loc unde nu sunt păsări de curte și e închis sau în ultima instanță eutanasiat. Dar nu asta!!!! Și până la urmă ce a pățit omul? Este obligat să se trateze??? Asta-i condamnare????

  3. Ham ham Răspunde

    Asta nu e barbat! E barbar! Un jeg, excrement umanoid ca și MORTU!!!

    • România reală Răspunde

      @Ham ham , nu te lua după tot ce scrie prokarseme că de multe ori nu dau toate informațiile. Uite alții reușesc!
      “Conform informațiilor PresaSM, individul şi-a prins câinele aflat în curtea sa şi pe motiv că acesta obişnuia să meargă (din cauza înfometării) în curtea vecinilor unde mânca ouăle şi puii de găină, l-a spânzurat într-una dintre anexele sale. Persoana care a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 a fost o vecină, în vârstă de 71 de ani, iar polițiștii ajunși la fața locului au confirmat situația sesizată.
      Pe parcursul urmăririi penale, individul a recunoscut fapta pentru care a fost cercetat, regretând cele întâmplate.
      Individul a fost diagnosticat cu ”tulburare cognitivă moderat/severă, tulburare organică de personalitate, dependență etanolică şi a deficienţă severă de auz”, motiv pentru care nu poate participa la un proces penal, fiind recomandată luarea faţă de acesta a măsurii de siguranţă a obligării la tratament medical.”
      Citind astea toată știrea sună puțintel altfel, nu?

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Ciinele minca ouale pentru ca era mort de foame !
    Gunoiul cu doua picioare dupa ce ca il mai tinea si legat, nu-i dadea nici de mincare decit poate cind se trezea din betie !
    Am avut si eu un ciine, pina a murit de moarte naturala, dar la ala ii dadem o pulpa de pui gata fripta, el o lua in gura si voia sa mearga sa o ingroape in pamint. Un instinct animalic de a-si conserva mincare pentru mai tirziu.
    Eu trebuia sa “strig” pe el sa o manince.
    Asa se ingrijeste un animal daca-l vrei. Daca nu-l vrei nu-l tinea, numai sa-l chinuiesti.
    Dar se pare ca numarul de animale cu doua picioare uneori il depaseste pe cel cu patru !

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Cea mai bună pedeapsă ar fi să fie ținut în condiții similare ca și patrupedul lui. Măcar o zi. Cu amenda asta și din cauză că nici nu e întreg la minte nu cred că a realizat ce a făcut.😥😢😲

  5. Norick Răspunde

    AȘA TREBUIE PROTEJAT CU ANIMALELE CARE MĂNÂNCĂ OUĂ ȘI GAINI, IAR PE PROPRIETATEA OMULUI POATE SĂ FACĂ CE VREA NU VĂD DE CE SE BAGA O BABĂ SCLEROZATA ÎN CURTEA VECINULUI??? ASTA E VIOLARE DE DOMICILIU.

    • comentator Răspunde

      Eu aș sugera redacției să identifice adresa de IP la ăsta și să-l dea la poliția animalelor. Poate ei la rândul lor vor reuși să explice care e treaba că vă că e cam dus cu pluta falsul ăsta cu majuscule.

  6. Tercica Răspunde

    Majusculu’ e idem ca spanzuratorul, excrement umanoid de formațiune tembelista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.