Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Pisică alergată de o haită de câini, salvată de pompierii sătmăreni

Astăzi, în jurul orei 14:00, Punctul de lucru Tășnad a intervenit la salvarea unei feline speriate, care nu mai reușea să coboare din bradul înalt unde își găsise refugiu, alergată fiind de o haită de câini.

Pe un vânt cumplit, echipajul de intervenție a ridicat scara, fiind nevoie să urce aproape în vârful coniferului de o talie impresionantă. Pisica, la prima vedere agitată și speriată, s-a lăsat apucată de brațele pompierilor, care au adus-o teafără la sol.

Aceasta a fost predată în siguranță proprietarului, care a fost copleșit de intervenția promptă și reușită a salvatorilor.

Sursa: ISU Satu Mare

9 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Aici se află banii dumneavostră!? 😱

    • lulu Răspunde

      da animalul acela nu merita ? , hai sa dat toti bani la tigani haida da icepem cu tine

      • România reală Răspunde

        Ba mai bine cu mă-ta! Ce te legi de mine? E treaba pompierilor ca să coboare mâța amețită din brad? Ia mai stai puțin! Nu am să înțeleg niciodată aceste știri. Iar cel mai mult nu pricep aceste reacții lacrimogene de cuțucuțu-glugulugu. Pup-o în fund atunci. Dacă mâța are și proprietar să fie pus să plătească. I-auzi tu acolo! De când și până când consumăm resurse și timp pe așa ceva? Plus că dacă era o intervenție urgentă între timp atunci ce era? Atunci e mai importantă mâța decât omul? În paranteză am și eu animale de companie dar mă grijesc de ele să nu ajungă în așa situație. Deci te rog frumos ocupă-te de mă-ta țigancă. Că a mea sigur nu e.

        • @Romania reala Răspunde

          Iti doresc ca pompierii sa stea cu mainele la brat, cand ai cea mai mare nevoie de ajutor. Din pacate starea ta fizica si psihica e de o gravitate pe care numai cu eutanasia se poate trata.

          • România reală

            Eu nu ajung la situația asta. De aceea nu am nici sursă de energie electrică în pod, doar iluminator natural și structura periodic este ignifugată la 3 ani. Consider în continuare că pompierii au prea multe treburi de făcut asta mulțumită lui Arafat deci astea ar intra la categoria dacă nu au altă treabă atunci să o facă. Dar de plătit proprietarul ar fi cazul să plătească, nu este defel în sarcina pompierilor asta. Altfel ajungem să-i fugărim pe pompieri după mâțe amețite și când chiar e vorba de un incendiu ei sunt plecați în misiune de salvare a mâței? Dacă ar fi așa ce ai zice acelor oameni la care casa le-a ars că pompierii erau cocoțați în brad după mâță? Te riști să le explici tu față în față asta? Totuși este o fișă a postului unde scrie clar ce trebuie să facă. Mâțele tot timpul se cațără-n copaci și nu mai pot coborâ proastele din cauza conformației ghearelor. Ba mai mult riști să te atace în copac. Nu asta e rolul pompierilor.

        • ... Răspunde

          Daca era o urgenta erau anuntati si stai linistit ca lasau pisica in copac sau era o alta unitate trimisa la urgenta. Sa mor tu ca esti atata de prost ca nu gandesti atata.

          • ...

            Da să mori tu că văd că iar postezi sub nickul meu! Ce drq se întâmplă aici că văd că unii fac din asta un sport? Puțin îmi pasă de ce crezi dar fă un efort și scrie sub porecla ta. Cer așa mult?

      • comentator Răspunde

        Dar la știrea cu omul care și-a spânzurat câinele de ce nu comentezi?? He????

  2. eu Răspunde

    ajutor am si eu un soarece in pod

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.