Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

VIDEO. Moment de reculegere pentru Iuliu Maniu în Parlament, la inițiativa deputatului Adrian Cozma

Parlamentul României a ţinut astăzi, la iniţiativa deputatului sătmărean Adrian Cozma, un moment de reculegere pentru Iuliu Maniu. El propune ca acest an să fie declarat “Anul Iuliu Maniu”.

Cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu și a 150 de ani de la nașterea sa, deputatul Adrian Cozma dorește să declare anul 2023, Anul Iuliu Maniu, un genst de omagiu pentru personalitatea care a condus România.

“Vom declara acest an, Anul Iuliu Maniu. E important să ne cinstim marii oameni de stat, care au contribuit la zidirea țării. Iuliu Maniu a fost unul dintre prim-miniștrii României interbelice, o personalitate care a avut un rol cheie în înfăptuirea Marii Uniri de la 1918. În urmă cu câteva săptămâni s-au împlinit 150 de ani de la nașterea sa și în acest sens am inițiat un proiect pentru a-l omagia…”, a spus Adrian Cozma.

 

 

9 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Adi,ascundere undeva, Iuliu Maniu a făcut ceva,tu?

  2. Vasile Răspunde

    Și nu propune nimic, că atâtea n-ai propus….da nu sa concretizat nimic,eu zic să mai ieșiți la o bere cu Beni și invitatil și pe primar

  3. c-block Răspunde

    Propun un moment de reculegere pentru bun simț. Deoarece Maniu a fost național-țărănist. Atât.

  4. altu fără bmw Răspunde

    Dacă băiatul rezolvă treaba cum a rezolvat-o și pe aia cu prețul la carburanți atunci e vai de capul nostru! Să nu zică careva că sunt rău. Singur s-a băgat și acolo în treabă. Ca și un …. știți voi ce.

  5. Gabi Leș Răspunde

    Emil Boc a aruncat la gunoi statuia lui Iuliu Maniu din Cluj. Bravo PNL!

    • Halal Răspunde

      La ce s buni pnl isti de sm poze, sabatori, poze, aniversari, poze, nimic concret. La pus pe gineresu secretar de stat la paduri ala care nu stie diferentia stejarul de plop si aia e, sa vina banu,. Nu mai pupati voi functii si nici voturi

  6. Ioan C Răspunde

    Adiță scoate afara ce ai in dos ca nu stai drept!!! Mama ta de cacacios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.