Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

APEL. Tânără mămică bătută de soț. Ea și copilașul au nevoie de ajutor pentru a se muta în chirie

O sătmăreancă, mamă a unui copilaș de un an și opt luni, a fost bătută de soț, iar acum are nevoie de bani pentru a se muta într-o nouă locuință. Femeia și-a dat soțul agresiv pe mâna poliției, a scos și certificat medico-legal, însă nu are cum să achite suma de 1.400 de lei pentru a se muta în chirie împreună cu băiețelul ei.

Reprezentanții unui magazin second-hand din Satu Mare fac un apel la toți sătmărenii care pot și doresc să dea o mână de ajutor, astfel încât mămica să poată primi cheile locuinței. Mai mult, reprezentanții magazinului au anunțat că în cursul zilei de sâmbătă, 11 martie, vor scoate la vânzare toate hainele, iar toți banii strânși vor fi donați tinerei mămici. De asemenea, tot mâine, cei care vor să ajute cu alimente sau cu alte produse sunt așteptați la magazin.

Redăm, mai jos, apelul:

,,O mămica tânăra din Satu Mare, cu un copilaș de 1 an și 8 luni au nevoie de ajutorul nostru. Mămica a fost bătută de soț și a avut curajul sa îl denunțe la poliție, are acte, dovezi, iar acum nu are unde locui cu băiețelul ei. Nu are nimic, pe nimeni, vrea doar o locuința și niște alimente pana copilașul se va putea reîntoarce la creșă pentru că acum are varicela și nu poate merge, iar ea sa meargă la lucru. S-a găsit o chirie pentru ea si băiețel, ar fi nevoie de 1.400 lei să primească cheile și să se poată muta acolo! Fac apel către voi toți, care pot și vor sa o ajute cu oricât, sa poată strânge cât mai repede bănuții pentru a se putea muta!

De asemenea, vreau sa va spun ca mâine (sâmbătă ) scot tot ce este in magazin la vânzare pentru acest caz, deci puteți sa veniți sa va alegeți ce doriți din magazin și sa plătiți cât vreți, toată vânzarea de mâine va merge pentru ea. Eu cred ca sunteți oameni buni, cu suflet bun și vom reuși împreuna sa o ajutam sa își scoată chiria cât mai repede. În plus, se pot aduce tot mâine și alimente pentru ea la magazin și ce doriți dumneavoastră! Eu personal ii voi plăti chiria si tot dacă reușim sa strângem bănuți! Sunt sigura ca împreuna vom reuși! Dar din dar se face rai”, este apelul făcut de reprezentanții magazinului.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a magazinului.

6 comentarii

  1. H&R Răspunde

    1400 lei chirie lunar? În Cluj Napoca în centrul orasului? Nu-i cam mult? Sau este ceva reclama ieftina second hand? Acum serios.

    • Pop Răspunde

      Prostălău de serviciu,plictisitule! Probabil 1400 pentru care este nevoie și de garantie

      • H&R Răspunde

        Reclama SH Soarelui. Băi Pop asta fără clop. Aștept să scrii și cu alte nickuri. Hai baftă.

  2. H&R Răspunde

    Pentru ce vrei garanție? Copilul de 1 an sau 2 face buli-buli, sau poate majorat, si distrug casa? Apropo cred ca si de la ucraineni ceri garantie! Sau numai de la romani? Mare puula esti, dar o sa mai cresti. Hai pa, noapte buna somn usor. De altfel nu am vrut sa te jignesc. Pentru asta scuze!

  3. Gheorghe Răspunde

    Adica animalu o bate pe mama fiului sau?Ii cara pumni si o confunda cu un sac de box iar ea trebuie sa paraseasca domiciliul si sa mearga in chirie?In ce tara si lume traim?Pai neomul trebuia aresatat si tinut la fum si legat in butuci pana se invata minte ca nu se bate femeia care ti-a facut un plod si daca o faci trebuie sa-ti iei talpasita sa mergi vreo cativa ani la mititica ca sa te inveti minte mai carpa de biped.Protectia mamei si a copilului este o ,,gluma proasta “in tara,,Romania normala,Romania educata” a lui malaimare si al guvernului meu”,cu firea(?!!) sefa la acest minister al familiei.Auzi mai ministerul familiei creiat expres pentru firea,cucoana lui pandele.Bani de la ue de manarit pentru guvernul plnudmrpsd,gasca care a condus tara in ultima suta de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.