Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Lucrări de întreținere pe drumurile din Sătmărel. Primăria: Urmează Balta Blondă

Se efectuează lucrări de întreținere pe drumurile din cartierul Sătmărel, anunță primăria municipiului Satu Mare, care mai precizează că astfel de lucrări urmează să fie efectuate și în Balta Blondă.

,,Faptele fac diferența! Sunt în plină desfășurare ample lucrări de întreținere a drumurilor de piatră din Sătmărel. Urmează Balta Blondă, anunță Primăria Satu Mare”, într-o postare pe pagina instituției.

Reamintim că, la începutul acestui an, zeci de oameni din Sătmărel şi Balta Blondă au protestat în faţa Primăriei Satu Mare, fiind nemulţumiţi de starea drumurilor. Ei s-au întâlnit și cu primarul Kereskenyi Gabor.


CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. Marius Groza Răspunde

    Trebuie sa recunosc ca primarul e om de cuvânt

  2. SupoziTHOR Răspunde

    Băăăă gabore, ce plm faci???
    Tovarășul de putat cu ce și-a mai face campanie electorală???

  3. Beny Kira Răspunde

    Respect!

    • sheps Răspunde

      A se înțelege că piatra aia aruncată aolo degeaba este de la tine? Că trebuie doar o ploaie așa mai de Doamne ajută și ceva trafic minor și gata piatra nici nu mai este! Că se duce adânc în noroi. E ca și cum faci frecție la un picior amputat.😵

  4. Vasile Răspunde

    Fain trei lucră cinci se uită la ei

  5. x-ulescu Răspunde

    Vin alegerile !!

  6. un cunoscător Răspunde

    Și mă gândesc că la proxima conferință de presă primarul va afirma glorios că ce de investiție a făcut pentru cei din Sătmărel. Că de fapt nici lucrări de întreținere curentă nu se pot numi ci doar ceva intervenții minime pe “carosabil” aia e fix altceva. Depinde de fiecare ce vrea să vadă și cum vrea să se umfle în pene. Acest drum de n+1 ani trebuia să fie gata. Că la câți primari au promis asta începând de la Andreco (care nu-i așa de mai bine de 20 de ani nu mai este primar), apoi toți primarii care au venit după el eu personal mă mir că cineva nu a luat până acum bătăiță. No să vedem acum cine are nevoie de voturi. Că de undeva va trebui pescuit pentru la anul! Că altfel …… Minunata țară România cu forma de guvernare anarchie constituțională, ceva colonie UE, republică bananieră. În bantustane se organizau mai bine sud-africanii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.