Ultima actualizare: azi, 09:56

Locale

Când te ”împuști singur în picior”. A băut bere și pălincă, apoi a condus cu viteză și s-a întâlnit cu poliția

Când te împuști singur în picior. Sătmăreanul a băut pălincă și bere la muncă, apoi s-a urcat la volan. În drum spre casă, bărbatul s-a gând că e o idee bună să apese pedala de accelerație. Polițiștii l-au oprit pentru viteză și l-au pus să sufle în etilotest.

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanul a condus o autoutilitară marca Peugeot pe DN 19, pe raza localităţii Ciuperceni, având o îmbibaţie alcoolică de 1,85 g/l alcool pur în sânge la prima probă prelevată, respectiv 1,61 g/l alcool pur în sânge la cea de-a doua probă prelevată.

Fiind audiat, sătmăreanul a spus că s-a deplasat la o lucrare împreună cu colegii de muncă, el conducând o autoutilitară marca Peugeot. El a arătat că şi-au desfăşurat activitatea până în jurul orei 17:10, interval de timp în care a consumat 100 gr. pălincă de casă şi o sticlă de bere cu alcool la un bar. În jurul orei 17:00 s-a urcat la volan, iar la intrarea în localitatea Ciuperceni a fost oprit de un echipaj de poliţie, deoarece a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 96 km/h. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge.

Sătmăreanul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.