Ultima actualizare: azi, 08:39

Locale

FOTO. Incendiu în Satu Mare. Un Mercedes a luat foc în mers

Astăzi, în jurul orei 12:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș ” al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, care se afla în mers pe strada Balta Blondă, în municipiul Satu Mare.

La sosirea echipajelor, după recunoașterea efectuată s-a constatat că incendiul se manifesta în zona convertorului catalitic. S-a intervenit pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă cu 8 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Forțele de intervenție au reușit să  localizeze incendiul, limitând astfel propagarea acestuia la întregul autoturism. Cauza probabilă a incendiului a fost efect termic în zona catalizatorului.

Pentru a preveni incendiile auto, pompierii recomandă respectarea următoarelor măsuri:

✔ verificaţi instalaţia electrică;

✔ asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate;

✔ verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți;

✔ nu faceți improvizații la instalația electrică;

✔ verificați perioada de valabilitate a stingătorului din autovehicul.

7 comentarii

  1. O Răspunde

    Bună ziua. Bravo celor mulți pt intervenția asupra începutului de incendiu sau folosit peste 10 stingătoare mici au apărut și stingătoare mari câteva deci exista umanitate și unitate în aceea parte a orașului . Au fost pagube materiale și sufletești a proprietarului .

  2. xpert86 Răspunde

    Asa se intampla cand aduci epave din Germania, nu a putut lua un Logan nou cu banii dati pe second hand!!🤮🤮🤮🤬🤬🤬

    • Ptr Xpert cel bou Răspunde

      Cu Logan nou sa umblii tu.
      Sunt niste sicrie pe 4 roti, facute din PET, ma refer aici la toate Daciile noi.

    • H&R Răspunde

      @xpert86
      Spune-ne și nouă băiatu’ cu Fiatu’ de ce Poliția Română a cumpărat BMW-uri. Și nu una două bucăți. De ce nu Dácsia Lógenny?

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Chestia e că cu Lăstunul ăla de Dacie de plastic pe patru roți bun numai să nu te ploaie e cam jenant să urmărești cocălarul cu Lamborghini pe șoselele patriei! Și cum Lamborghini nu are capacitatea de a fabrica mii de mașini pentru miliția română a rămas bayerische bămăweziul. Plus că ne dăm bine pe lângă mr. president de Cotroceni și neamul din care se trage dar și pe lângă Jermania lui Ursula. Că faza cu vaxinurile s-a cam dus și trebuie alt motiv de decartare. De aia cred că s-a luat bămăwezi. Plus că cine va fi băiatul fain care va ieși la pescuit/agățat gagici cu mașină faină? No cine e ca el??? Aștept trezirea la realitate când vor ieși la iveală problemele și cheltuielile enorme de mentenanță. Că bayerische bămăweziul așa procedează. Sunt sigur că nu s-au prevăzut banii de mentenanță la bujet că așa suntem noi. Și atunci va fi show cu mașinile parcate și nefolosite. Ca și ambulanțele luate de Raed Arafat și ținute cu anii la Spitalul județean. Că nimeni nu s-a gândit că trebuie făcute ITP-uri, mașinile întreținute, alimentate cu carburant și cel mai important angajați șoferi pe ambulanță!!!! Curat gândit cu kurul și ăla. Dar a fost cineva luat la întrebări???? Da de unde !?!?

  3. Beny Kira Răspunde

    Cumpărați BMW seria 7

  4. sheps Răspunde

    … sau măcar BMW seria SuperKira. Și beți un sheps la volan.😵😮😉
    Altă tigaie care și-a dat duhul. Că vorba vine dacă ai ditamai mașina te grijești de ea. Din astea se întâmplă numai la cocălari care maxim atâta pricep din ce arată bordul că e pe roșu și trebuie alimentat sau se uită la vitezometru cât fac live pe f.book. Că restul sunt degeaba pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.