Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

Ce pregătesc producătorii sătmăreni de 8 Martie! Torturi delicioase, tablouri unice și pachete deosebite

Producătorii locali din județul Satu Mare au fost harnici și de această dată! Odată cu sosirea specialei zile de 8 Martie, producătorii au pregătit pentru sătmăreni o gamă variată de produse consumabile sau decorative ce pot fi oferite atât mamelor, cât și oricărei alte femei iubite din viața dumneavoastră.

Delvicii Cakes a pregătit cu minuțiozitate și pasiune multă un tort cu ciocolată și căpșuni, care poate fi, fără doar și poate, cadoul perfect ce îndulcește, la propriu și la figurat, ziua oricărei femei, indiferent de vârstă. Extrem de delicios, dar și aspectuos, tortul celor de la Delvicii Cakes este un desert ce merită oferit într-o zi atât de specială!

Pachetele din miere și lavandă sunt cadoul ideal care vine la pachet cu o doză mare de sănătate, dar și un miros atrăgător, aducător de echilibru și relaxare.

Tabloul din lemn decorat cu licheni și flori criogenate este perfect pentru cei ce își doresc să ofere un cadou deosebit care va rămâne o amintire frumoasă pentru totodeauna! Decorat în stil unic pentru fiecare client, cu un aspect cald și frumos, tabloul este garanția cadoului care va reuși să „fure” o lacrimă din ochii mamei.

Domnilor clasici, dar care vor să iasă din tipare, în acest an, le recomandăm buchetul din… căpșuni! Un buchet delicios care va surprinde orice femeie prin unicitatea lui.

Tort cu ciocolată și căpșuni – 1kg, 100 lei. Contact: Delvicii Cakes – 0755401062

35 lei/cutia

Pachete dulci si parfumate cu miere si lavanda. Prețuri de la 50 ron. Contact: 0742780294, Camelia Havrincea

Bonsai – din lemn cu mesaj pentru #mama. Preț: 200lei – Pentru mai multe modele de aranjamente calitate premium, toate vopsite manual modele unicate și decorate cu licheni stabilizati și flori criogenate gata impachetate în cutie de cadou, sunteți așteptați pe pagina MOSS ART Crina Armenean.

Buchet din fructe și frezii – 100 lei, contact: Maria Luca

____________________________________________________________________________

Ai o afacere ce necesită promovare? Contactează-ne, iar produsele tale vor fi publicate pe PortalSM, ziarul online din Satu Mare cu peste 140.000 de urmăritori. Telefon: 0 740 146 555

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.