Ultima actualizare: azi, 21:39

Naţionale

Crimă pentru o bicicletă: Trei copii de 9, 10 şi 15 ani au omorât în bătaie un bătrân de 80 de ani

Crimă pentru o bicicletă: Trei copii de 9, 10 şi 15 ani au omorât în bătaie un bătrân de 80 de ani, apoi l-au abandonat dezbrăcat într-o vie, titrează observatornews.ro.

Trei minori din localitatea Căldărăşti – Pogoanele, Buzău, în vârstă de 9, 10 respectiv 15 ani, sunt cercetaţi în stare de libertate, după ce ar fi omorât un bărbat de 80 de ani. Voiau să îi fure o bicicletă. Fapta ar fi avut loc pe 22 spre 23 martie, într-o zonă din extravilanul localităţii. Potrivit unor surse judiciare, bătrânul a fost găsit dezbrăcat într-o vie, iar pe corp avea echimoze. Totodată, oamenii legii ar fi identificat urme pe mâini, semn că bărbatul a fost legat la un moment dat, dar ulterior a reuşit să scape.

Cei trei copii au fost identificaţi de poliţişti. Potrivit legii, cei doi minori de 9 şi 10 ani nu răspund penal, iar cel de-al treilea de 15 ani urmează sa fie expertizat din punct de vedere psihiatric. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, dosarul deschis de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău vizează fapta de tâlhărie, urmată de moartea victimei.


Sursa: observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.