Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Cum să asortezi diferite tipuri de încălțăminte?

Atunci când vine vorba de tipuri de încălțăminte damă, poate că nu multe dintre noi știm care este modul corect de a asorta un outfit cu sandalele, pantofii sau cizmele potrivite. Astfel, pentru acelea dintre noi am pregătit un ghid în care să despicăm firul în patru și să aflăm care sunt cele mai fericite combinații.

Fiecare femeie știe că nu ar trebui să încalțe pantofi eleganți cu o ținută sport, dar nu toate suntem familiarizate cu regulile de potrivire a pantofilor la modul general. Un pantof corect ales îți servește mai mult decât doar la nivel practic, devine un atuu al eleganței și a bunului gust.

După ce vei parcurge acest articol îți vei lua rămas bun de la toate piesele care se potrivesc pentru că împărtășesc aceeași culoare și vei îmbrățișa arta excepțională a amestecului și a potrivirii. Tipul de pantofi pe care îl alegi joacă un rol important în procesul de potrivire. De exemplu, pantofii în nuanțe neutre îți alungesc picioarele, astfel încât să îi poți purta cu fuste mini, în timp ce pantofii stiletto se potrivesc, de obicei, cu aproape orice. Nu este atât de complicat odată ce înțelegi corect elementele de bază.

Cel mai simplu mod de a asorta o rochie cu o pereche de pantofi decupați în față este să vă amintiți că acest tip de pantof merge cel mai bine în combinație cu fuste scurte. Deci, orice rochie sau fustă care este fie scurtă, fie până la genunchi se va potrivi de minune. Dacă nu vă simțiți confortabil cu pantofii decupați, puteți oricând să optați pentru pantofi stiletto.

Pantofii cu toc se traduc în două stiluri: cu sau fără platformă și există o multitudine de variante de modele cu platformă. Acest gen de pantof poate fi combinat cu o multitudine de haine precum costume formate din pantalon și sacou, fuste tip creion, pantaloni evazați și rochii elegante, lungi. Ba mai mult, rochiile scurte cu sau fără ciorapi arată la fel de grozav cu acești pantofi care nu doar că sunt frumoși, dar sunt și foarte comozi. În anotimpurile reci, trenciurile sau jachetele lungi de blana duc acest look la nivelul următor.

Nu puteam să pomenim de pantofi, fără să pomenim de clasicii pantofi stiletto. Am încercat să aflăm în câte variante de combinații se potrivesc și sinceri să fim am pierdut numărătoarea. Acest gen de pantof este incredibil de universal. Aceștia se potrivesc cu aproape orice fel de ținută, fie ea formală, casual sau de petrecere și acoperă cea mai largă paletă de anotimpuri.

Dacă ești una dintre cele care au sentimente contradictorii cu privire la tocurile foarte înalte, probabil că pantofii cu toc scurt sunt cei mai buni prieteni ai tăi. Dacă cauți ceva care să completeze ținuta ta casual sau office de birou, acest tip de pantof este, din nou, salvatorul tău. Îți oferă un aspect elegant chiar și fără un toc înalt și îți îmbunătățește aspectul al ținutei.

Care este primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești la cizme? Dacă răspunsul este “iarnă”, află că acesta este doar un stereotip. Pentru că cizmele au mult mai multe de oferit. Bineînțeles că ele sunt cele care adaugă un plus de farmec pe timpul sezonului de toamnă-iarnă, dar nu ar trebui să ne limităm la atât. Cizmele până la gleznă, până la genunchi sau peste genunchi merg de minune cu o jachetă de piele, rochii scurte sau rochii midi, pelerine și blugi strâmți.

Ai nevoie doar de puțin curaj și imaginație și le poți asorta cu o sumedenie de articole și pe parcursul anotimpurilor mai călduroase. De la a fi o piesă complicat de asortat la un must-have, sandalele în stil gladiator au parcurs un drum lung. Sandalele nude, până la gleznă sunt cel mai sigur pariu și se potrivesc cu majoritatea rochiilor.

Când spunem cele mai multe dintre ele, ne referim la acele rochii care se termină de preferință la nivelul gambei. Sandalele până la genunchi, cu șnur care se poate petrece se potrivesc de minune cu rochii și pantaloni scurți de inspirație boho, dar și cu rochii lungi, până la genunchi.

Balerinii sunt o binecuvântare pentru zilele în care nu avem chef să purtăm ceva cu toc și nici nu au nevoie de o prezentare specială. Acest tip de incaltaminte damase potriveste cu orice rochie și nu te poate dezamăgi niciodată. Poți alege fie culori contrastante, fie potrivite și nu uita că o nuanță de negru se potrivește cu orice.

Mocasinii erau într-o perioadă considerați plictisitori și învechiți. Totuși, nu a durat prea mult timp până când ne-au dovedit opusul. Acum aceste încălțări sunt considerate elegante, confortabile și urbane. Mocasinii și rochiile de vară, precum și ținutele office se potrivesc mănușă. Cât despre culori, cel mai simplu este să te uiți puțin prin garderobă sau, dacă vrei să mergi la sigur poți oricând să alegi o pereche nude și una neagră și ești acoperită în majoritatea cazurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.