Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

PROGRAM. Vineri se deschide Târgul de Paști. Noutăți și surprize pentru sătmăreni

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează și în acest an Târgul de Paști unde sătmărenii vor găsi o varietate de produse locale și artizanale, realizate de producătorii și meșterii locali.

,,Îi invităm și de această dată pe sătmăreni să aleagă produsele locale, să susțină munca meșterilor și producătorilor locali și să se alăture în acest fel demersului nostru de a susține economia locală, munca și talentul acestor oameni care aduc de fiecare dată la târguri produse pe care nu le vom găsi în marile magazine”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Sătmărenii sunt invitați, în perioada 31 martie-18 aprilie, între orele 10.00 și 18.00, pe pasajul Corneliu Coposu să alegeți produse locale, decorațiuni hand-made, precum și o gamă variată de produse specifice, pentru masa festivă. Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 31 martie, de la ora 13.00, iar sătmărenii, de la mic la mare, vor fi așteptați de cei 26 de producători care participă la ediția din acest an.

,,Târgul de Paște vine cu multe surprize și elemente de noutate ce se vor încadra într-un decor viu și colorat ce marchează și începutul primăverii. De asemenea, profităm și de vacanță pentru a-i invita pe copii și părinți să participe la diferite activități creative și distractive care vor umple de zâmbete și voie bună Târgul de Paște”, anunță organizatorii.

Copiii se vor putea bucura și de iepurași vii, conform următorului program:

  • 1 aprilie (sâmbătă), între orele 10.00 – 14.00;
  • 2 aprilie (duminică), între orele 10.00 – 14.00;
  • 7 aprilie (vineri), între orele 12.00 – 18.00;
  • 8 aprilie (sâmbătă), între orele 10.00 – 14.00;
  • 14 aprilie (vineri), între orele 12.00 – 18.00;
  • 15 aprilie (sâmbătă), între orele 10.00 – 14.00.

De asemenea, organizatorii au pregătit și un program de activități și jocuri creative, alături de Lulu, de la Caravana Anima și copiii de la Serviciul de Ajutor Maltez, după următorul program:

Pauza Mare cu Lulu cu Caravana Anima

  • 5 aprilie (miercuri) – 17:00;
  • 12 aprilie (miercuri) – 17:00.

Serviciul de Ajutor Maltez

  • 4 aprilie (marți) – 17:00;
  • 13 aprilie (joi) – 17:00.

În caz de vreme nefavorabilă, activitățile se vor desfășura într-una din sălile Muzeului de Arte Plastice.

Pentru mai multe informații vă invităm să urmăriți pagina evenimentul, respectiv paginile de Facebook și Instagram ale Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural “G.M. Zamfirescu”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.