Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Euroins a intrat în insolvență. Ce se întâmplă cu șoferii asigurați

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a decis să ridice autorizația de funcționare a Euroins, cel mai mare asigurător din piața polițelor RCA, informează Digi24.

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a decis să retragă autorizația de funcționare a societății Euroins România, constatând indiciile stării de insolvență a companiei. Consiliul a mai hotărât promovarea de către ASF a unei cereri pentru deschiderea procedurii de faliment și numirea Fondului de Garantare a Asiguraților (FGA) ca administrator interimar al societății, cu sarcina de a asigura administrarea și conducerea activității asigurătorului și adoptarea măsurilor  necesare pentru conservarea patrimoniului. Atribuțiile conducerii societății se suspendă de drept. Mandatul FGA încetează la numirea lichidatorului judiciar, potrivit unui comunicat transmis de ASF.

Cei care au asigurare la Euroins trebuie să știe că pentru un moment nu li se întâmplă nimic. Asigurarea lor rămâne valabilă până la data expirării. Problema apare la cei care vor fi loviți de șoferi care au polițe RCA la Euroins.

Daniel Apostol, purtătorul de cuvânt ASF, a declarat, vineri, la Digi24, după decizia Autorității de a retrage autorizația de funcționare a Euroins ca urmare a intrării în insolvență, că Fondul de Garantare a Asiguraților va plăti toate drepturile polițelor de asigurări la această firmă.


Sursa: Digi24

3 comentarii

  1. HBC Răspunde

    Trei culori cunosc pe lume amintind de un brav popor.
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  2. Marius Groza Răspunde

    PNL conduce ASF și va rezolva problema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.