Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Exemplu de ,,Așa Da!” în județ. Zeci de copilași, de etnii diferite, au învățat cu bucurie împreună

Exemplu de ,,Așa Da!” în județul Satu Mare. Zeci de copilași, de etnii diferite, au învățat cu bucurie împreună despre gastronomie și meșteșuguri tradiționale. ,,Fericirea s-a putut citi în ochii lor”.  

Marți, 21 martie, 40 de elevi de la Școala Gimnazială Mihai Viteazu din Moftinu Mic au participat la o nouă activitate reușită în cadrul proiectului ”Școală pentru toți, toți pentru școală!”

,,Copii din etnii diferite au participat la activități în cadrul a cinci ateliere de lucru: Gastronomie tradițională, Confecționarea unor produse din lemn, Mărgelit și Împletit nuiele. Fericirea copiilor se poate citi din ochii lor. Toții elevii s-au simțit valorizați, participând activ și cu mult interes în final bucurându-se împreună de propriile obiectele confecționate”, au spus organizatorii.

 

2 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Altă afacere dubioasă

  2. @Vasile Răspunde

    Adică dacă nu te duce capul să pricepi ceva înseamnă că e dubios? Eu cred că părinții dacă mai trăiesc și te zăresc pe tine undeva în depărtare repede traversează strada de rușine. Mai poți debite și alte inepții din astea ???? Cum mai reziști? Eu nu știu de ce nu te duci înapoi în Regat. Acolo nu ești expus la astfel de “pericole”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.