Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Lucrări ample la spital: se extinde UPU Satu Mare. Stradă închisă și multe utilaje

Lucrări ample la spital. A început extinderea Unității de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Circulația în zonă este parțial închisă.

Contractul de execuție pentru Modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primire Urgențe a fost semnat toamna trecută, iar în aceste momente se lucrează la foc automat.

Strada dinspre piață a fost închisă, iar la fața locului și-au făcut apariția nenumărate utilaje.

Lucrările presupun extinderea clădirii C1 a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare cu o suprafaţă construită de aproximativ 250 mp, parter și un etaj. Aceste spaţii vor fi utilizate de Unitatea de Primire Urgenţe în vederea amenajării unei săli pentru computer tomograf, pentru a asigura circuitele funcţionale în partea de examinare, tratare, supraveghere a cazurilor pediatrice şi pentru a asigura funcţiuni ca arhivă şi sală de şedinţe.

La încheierea acestor lucrări, pacienții și personalul medical vor avea parte de spații generoase și moderne pentru diagnosticare și tratament, circuite medicale funcționale și aparatură de diagnosticare modernă.

Durata de execuție, conform contractului semnat este de 9 luni, iar valoarea lucrărilor este de 7.625.052 de lei, fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020.


4 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Dar cu parcarea cum ramane. Cand esti nevoit sa mergi la spital nu ai unde parca.

  2. Chupacabra Răspunde

    Cheamă salvarea sau du-te pe jos.

  3. Sile Răspunde

    BA..CIUCACACEABRA..DA DU-TE TU CU SALVAREA! NU VEZI CUM ARATA ORASUL? LUCRARI CA CURUL..DUPA CE ASFALTEAZA..SPARG DIN NOU SI CARPESC!

  4. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Auzi măi tu Ciuciukakamaka! Ia să te văd eu că te simți foarte rău sau ceva aparținător de-al tău, copilul are febră foarte mare sau s-a accidentat urât la joacă ori nevasta a intrat în travaliu și îți zboare tot creierul ăla minuscul de cum țipă la tine și tu să filozofezi ca mai sus! Te riști???? Așa-i că acum ai scăpat printre degete de la internare???? După ce pășești ceva ca ce am enumerat mai sus pe propria piele după aia mai vorbim. Bine copile? Prostul satului.😱😨🤮🤢💩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.