Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Fost jucător al Olimpiei Satu Mare, mort subit la 42 de ani

Este doliu în lumea fotbalului românesc după decesul fotbalistului Adrian Mușat, fost jucător al Olimbiei. Acesta a decedat la vârsta de 42 de ani, fiind răpus de o boală necruțătoare.

Fostul atacant s-a retras din lumea fotbalului în urmă cu doi ani și se bucura de timpul liber petrecut alături de familie, fiind alături de soția sa mereu și călătorind, una dintre pasiunile sale, pe lângă fotbal.

De-a lungul activității sale, Adrian Mușat a evoluat la formații precum: Extensiv Craiova, Gloria Bistrița, Plimob Sighet, Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Avântu Bârsana, Barnbach sau Koflach (Austria).

11 comentarii

  1. bigbrother Răspunde

    Iar aveți probleme cu scumpa limbă maternă? Dacă era grav bolnav și sub tratament din cauza unei boli necruțătoare (n. doar vă citez) de o vreme atunci aia la voi se cheamă că a murit subit??????

    • Lăescu Răspunde

      @ broder..big .Ce tot lăbălești prostii , cu totul pe lângă articol…unde ai citit grav bolnav și sub tratament ….?
      Nici din două rânduri nu esti în stare să tragi o concluzie, dar te dai mare…. c o r e c t o r .

      • bigbrother Răspunde

        @Lăescu. Am o nedumerire. Tu ai auzit așa măcar tangențial de fenomenul “presa națională”??? Că de nu acum ai ocazia să-ți scoți mutra în lume și să afli și ce se petrece puțin mai încolo de șatra ta!
        Fostul fotbalist Adrian Mușat a murit, la doar 42 de ani
        Fostul atacant a crescut la Plimob Sighet și a evoluat de-a lungul carierei la formații precum Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Avântu Bârsana, Barnbach sau Koflach (Austria), înainte de a-și încheia cariera în urmă cu doi ani la CSM Sighetu Marmației, unde a pus umărul la promovarea în Liga 3.
        ”Ne luăm rămas-bun de la cel care a fost Adrian Mușat, un om excepțional, un prieten bun, un sportiv extraordinar. Fost jucător al clubului nostru, a fost un fotbalist de mare valoare. Drumuri line, Adi!”, au scris cei de la CSM Sighetu Marmației pe pagina de Facebook a clubului.
        Și din știrea asta acum vine noutatea pentru tine! Atenție! Citez! Benoclează!
        -Mușat a fost răpus de o boală necruțătoare!!!!!!!
        ”Colegii, prietenii și toată suflarea Avântul Bârsana sunt alături de familia îndurerată și transmit cele mai sincere condoleanțe! Drum lin spre cer și fie ca Bunul Dumnezeu să te ierte și să te așeze în dreapta Lui!”, a transmis și clubul Avântul Bârsana, pentru care Adrian Mușat a evoluat în sezonul 2018/2019, notează emaramures.ro.
        Sursa – https://www.digisport.ro/special/un-fost-jucator-in-liga-1-a-murit-la-42-de-ani-un-prieten-bun-un-om-extraordinar-un-fotbalist-de-mare-valoare-2282835
        Eu zic că mai bine tăceai. Dar se pare că te-a mâncat pe undeva și de aici se trage toată problema ta. Du-te și te spală.😱😵🤮💩💩💩

  2. Norik Răspunde

    DACĂ S-A VACCINAT CA FRAIERUL ÎMPOTRIVA COVID CARE NU A EXISTAT NICIODATĂ TOTUL FIIND O FĂCĂTURĂ ORDINARĂ PENTRU EXTERMINAREA OAMENILOR!!!! DIN PĂCATE E DOAR ÎNCEPUTUL PENTRU TOȚI VACCINAȚII ANTICOVID VOR MURI SUBIT ÎN TERMEN DE LA 3 PÂNĂ LA 10 ANI!!!!

    • FasziLaci Răspunde

      Ia arata-ne cum se moare subit

    • @norick Răspunde

      Vad ca tu esti vaccinat cu tzuiculină si ethnobotanice….

    • Frisco Răspunde

      Fenomenul Long-Covid este îngrijorător: Cei care au avut virusul au risc crescut de probleme cardiace și pulmonare și risc dublu de deces

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Nu-i bai că vine pe turnantă Papicioaia și te rezolvă. Puțină răbdare.

  3. Gheorghe Răspunde

    Bucura-t norik ca o sa ramai pe aici si o sa fie o raritura de nu-ti vine sa crezi.Va trebui sa cauti zile intregi pana sa intalnesti vreun nevaccinat plin de bube din talpa piciorului pana in crestetul capului,nespalat,nemancat si in cautarea unui ortac pe care sa-l hacuiasca pentru ca no mancat nimic de mult.Va fi care pe care,cine castiga va fi satul cateva zile…..he,he,he zile grele vin nenea norik,stai pe aproape ca nu-i departe pana mintenas!!O zi buna iti doresc si stai atent monitorizeaza care de ce moare ca SIGUR iti vine randul si tie..tic-tac-tic-tac,femeia cu coasa este…flamanda si s-ar putea sa nu ajungi pana maine,nici unul nu stim….

  4. &&&& Răspunde

    Jucator al Olimbiei?

  5. Satmarean1 Răspunde

    @Gheorghe👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.