Ultima actualizare: azi, 11:29

Naţionale

Mobilizare generală! Ucrainean dispărut după ce a trecut înotând râul Tisa în județul vecin

Mobilizare generală! Ucrainean dispărut după ce a trecut înotând râul Tisa în județul vecin. Poliţiştii români au făcut publice, vineri seară, semnalmentele unui tânăr în vârstă de 23 de ani din Ucraina, care în urmă cu o lună şi-a anunţat familia că vrea să treacă înot râul Tisa pentru a ajunge în România. Mama băiatului a anunţat încă din 18 februarie autorităţile române că nu şi-a mai putut contacta fiul, iar la o lună de la dispariţia acestuia familia a fost de acord ca fotografia şi semnalmentele bărbatului să fie făcute publice.

Tânărul de 23 de ani, cetăţean ucrainean, şi-a anunţat familia în 18 februarie că vrea să treacă înot râul Tisa pentru a ajunge în România. A fost ultima dată când familia l-a văzut şi de atunci nu a mai putut fi contactat.

”La data de 18 februarie 2023, la ora 16.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au fost sesizaţi de către o femeie de cetăţenie ucraineană, cu privire la faptul că fiul său, Roman Yasinskyi, în vârstă de 23 de ani, din Ucraina, a trecut râul Tisa înot în zona Săpânţa, iar de atunci nu s-a mai putut lua legătura cu acesta, telefonul mobil fiindu-i închis. Ultima dată când familia a vorbit cu tânărul a fost înainte să treacă râul în România”, transmite, vineri seară, Poliţia judeţeană Maramureş.

Poliţiştii precizează că solicită acum ajutorul populaţiei întrucât la momentul dispariţiei bărbatului familia nu a fost de acord ca fotografia şi semnalmentele acestuia să fie făcute publice pentru a putea fi găsit.

Roman Yasinskyi are 1,70 metri înălţime, 70 de kilograme, păr tuns scurt, ochi verzi.

Persoanele care deţin şi pot oferi informaţii cu privire la tânărul ucrainean sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: eMaramureș

5 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Dacă nu s-a blocat undeva trupul pe parcurs într-o lună a și ajuns în Marea Neagră. Așa că …..

  2. Norik Răspunde

    UCRAINA E DOAR O ȚARĂ CREATĂ ARTIFICIAL ÎN 1991 PENTRU DISTRUGEREA ORTODOXIEI ȘI A BISERICILOR!!!! MUIE UCRAINA!!!! SLAVĂ RUSIA SLAVĂ VLADIMIR PUTIN!!!!

    • Helga Kisz Răspunde

      Deapre ce ortodoxie vorbesti ? Cea de rit vechi ( rusească ) sau cea de rit nou ( cum este în Romania ) ?

  3. Marius Răspunde

    …. trimite-i adresa la Moscova….m-ai dai in pml de ucraineni….aveni noi românii dispăruții și năcăjiții noștrii destui!!!!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Cum am mai scris mai sus. Dacă s-a înecat în râu acum o lună (și e foarte plauzibil) trupul este deja în Marea Neagră dacă nu cumva s-a blocat pe undeva în ceva ecluză. Știu că sună nașpa dar sunt șanse foarte mari. Mai ales că ne apucăm să căutăm după o lună și dăm date pe post așa târziu???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.