Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTO. Acțiune de ecologizare într-o comună din județ. S-au strâns zeci de saci de gunoaie

Social-democrații sătmăreni au participat, ieri, la o acțiune de ecologizare în comuna Beltiug, în cadrul campaniei Vinerea Verde: ,,Promovăm responsabilitatea pentru mediu și implicarea activă în protejarea acestuia!”

,,Echipa Partidului Social Democrat Satu Mare a participat în cadrul campaniei “Vinerea Verde” la o acțiune de ecologizare în zona comunei Beltiug – acțiune prin intermediul căreia atragem atenția că un mediu curat înseamnă o viață de calitate pentru fiecare dintre noi. Acțiunea PSD de ecologizare Vinerea Verde s- a derulat în întreaga țară. Pentru organizarea și buna desfășurare a acțiuni la nivelul județului Satu Mare, le mulțumim colegilor de la Beltiug, coordonați de președintele TSD Beltiug- Nicolae Doroș, alături de doamna Aurora Badea, președintele TSD Satu Mare- Bianca Șorian, secretarul TSD Satu Mare- Claudiu Tămășan”, au transmis social democrații-sătmăreni.

Au răspuns prezent alături membri PSD Satu Mare la acțiunea de ecologizare, prefectul județului Satu Mare, Radu Roca, vicepreședinții Consiliului Județean Satu Mare, Lenuța Cornea și Oliviu Buzgău și viceprimarul municipiului Satu Mare, Cristina Tămășan- Ilieș.

9 comentarii

  1. Amati Răspunde

    Haideti si in Amati , nu o sa va ajunga 20 de pungi.

  2. Vasile Răspunde

    Vă faceți încălzirea ptr.campania electorală? Penibililor UUU

  3. Vasile Răspunde

    Ne sfidați inteligența, de fapt acolo vă este locul,printre gunoaie

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    Penibili…

  5. Ciuma Roșie Răspunde

    Da vătaful Govor unde e..🤣😅..era la schimbat de sonda urinară ..🤣😅..se auzea dacă era și el pe acolo îi băteau clopotele dintre picioare..🤣😅🍆..nulitatea pământului..⛔..vrea iar la CIOLAN..🏧..cacatzi în roșu

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Ciumă. Asta ca să nu mori chiar atât de prost. Era cu senatorul Paul Stănescu și cu secretarul ăla de stat de la românii de pretutindeni, oșanul ăla Cârciu la Cernăuți. Și cum încă nu se poate să fii în două locuri s-a dus și el pe lângă bossul și mai mare. Că vorba aia. Pricepi? Altfel cred că era acolo că doar era aproape de neamuri. Tocmai pica bine de weekend. Asta este. Dacă află preocuparea ta plină de emoticoane probabil va fi foarte afectat de “grija” ta.
      https://www.antena3.ro/politica/secretar-general-psd-vizita-ucraina-668985.html

  6. jean Răspunde

    Localnicii stateau bine mersi inauntru la un pahar de vin si se uitau cum le fac altii curatenie prin fata casei Tipic ROMANESC

    • bigbrother Răspunde

      Nu-i o noutate. Că așa e tradițional pe acolo. Ar fi fraieri să participe. Eventual dacă le-ar pica ceva-ceva atunci poate. Așa pe sec cine are chef de lucru?

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      @jean …..Asa is taranii romani…..Niste gunoaie de oameni lenesi si alcoolisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.