Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

FOTO. Accident în Odoreu. Doi tineri răniţi! Au lovit un cap de pod şi s-au răsturnat

Accident în Odoreu. Detașamentul de pompieri Satu Mare, a intervenit azi noapte, in jurul orei 01.00, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD încadrate de 8 subofițeri, la un accident rutier produs pe raza localității Odoreu, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.
În urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime, de aproximativ 20 ani, conștiente, cooperante și neîncarcerate, care au fost evaluate la locul solicitării, ulterior una dintre acestea fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare.
Echipajul de pompieri a continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor PSI.

12 comentarii

  1. Darwin Răspunde

    Am niște nedumeriri. Din ce s-a întâmplat pe acolo ăștia numai conștienți nu pot fi numiți! Măi băieți! Data viitoare fiți mai atenți și terminați treaba cum trebuie nu așa în dorul lelii!

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    altu fara BMW

    • altu fără bmw Răspunde

      Mda. Au făcut ferfeniță mașina, asta-i clar. Pe mine mă enerevează când acești young &restless ai șoselelor omoară sau nenorocesc pe cine absolut nevinovat care din neșansă a fost în locul nepotrivit și la momentul neăpotrivit. Dar dacă zburau și intrau cu tot cu mașină în casă???? Sincer nu-i pot înțelege. Șoselele țării nu sunt piste de formula 1 nici măcar noaptea! Și asta din ce îmi dau seama s-a petrecut cam în centrul comunei. Domnul primar Pop, poliția locală de acolo ce face????

      • Mihaita Piticu' Răspunde

        Aprob

        • altu fără bmw Răspunde

          Am înțeles că erau un băiat și o fată de 19 ani în mașină, gagiul beat bine (0,61 mg/l). Acum au avut noroc. Dar cei de felul lor până la urmă reușesc să ducă la “bun sfârșit” treaba până la urmă. Să nu cumva să faceți prevenție că atunci există posibilitatea să scadă numărul de amenzi posibil aplicabile! Dă-i încolo de oameni! Și așa cică suntem prea mulți! Că așa am înțeles de la unii. 😵🤔😒😰😮😲🤯😢💩

      • Karim Răspunde

        Cum unde e politia locala? Doarme. Ce crezi ca face la ora aia? Du-te uita-te ce teanc de dosare au la sediu. Constata si atat. Somnoroase pasarele care incaseaza salariu` degeaba.

  3. H&R Răspunde

    Iar un BMW?

    • Driver Răspunde

      Nu e singur, recent ;
      Un șofer de BMW a făcut praf două mașini și a rănit un alt șofer, într-o cursă nebună prin Pantelimon
      Un bărbat aflat la volanul unui BMW a circulat cu viteză pe străzile din București, iar cursa s-a terminat cu două mașini lovite.

      • Logica rumena Răspunde

        Ideea e ca restul accidentelor se dau uitarii daca au fost implicate autoturisme, nu BMW-uri cum le place multora, nu exista o statistica clara care sa demonstreze ca se provoaca cele mai multe accidente cu aceste masini din categoria brandului renumit. Cand e vb de alt brand comentariile de genu dispar.

        • altu fără bmw Răspunde

          Și asta e drept dar mai este și un alt aspect. Unii caută să achiziționeze cu disperare numai astfel de mașini și numai să de dea în spectacol. Și eu personal am pățit asta cu unul apoi am citit despre individ că a aterizat exact cu mașina respectivă undeva pe arătură. No pe respectiva mașină l-a casat cred definitiv dar tot a luat alta. Nici nu s-a lăsat până nu a ajuns în final pe “autostrăzile veșnic verzi ale lui Manitu”. Tot din presă am citit și asta că l-am recunoscut. Adică și-a căutat-o cu lumânarea. Nu că aș fi bucuros pentru asta.

  4. Tzepes Răspunde

    20 de ani? Ce va urma când vor întra pe drumuri cu masinile cei de 17 ani. Politicienii noștri sunt dea dreptul tembeli sa dea asemena lege: permis la 17 ani!

    • altu fără bmw Răspunde

      La unii nici la 30 de ani le vine mintea la loc. Cei ca ei se bazează pe noroc, că au alții grijă de ei sau că zzic că ei nu vor păți așa ceva niciodată. Apoi citești pe la știri pe “aviatorul” ăla care a decolat gre;it de pe drumul național și s-a înfipt în casa din Mădăras în toamnă. Și ăla ce băiat bun era după unii comentatori.
      La toți ăști le-aș zice în felul următor. Faptul că ai permis de conducere (în cazul fericit că unii fac de astea și fără permis) nu înseamnă că ești și șofer. Doar că ai dreptul legal să te sinucizi cu mașina ta tip tigaie. Că dacă atâta minte ai să faci drifturi sau raliu noaptea prin sat fiind și băut nu am mari așteptări de la șofer nici pe viitor. Este grozav. Grozav de prost și grozav de încoștient.
      Către șofer atât aș transmite că oare știe cum li zice la din ăștia la UPU? Donator de organe. Așa că bagă mare și fii cuminte. Că dacă tot vrei să te sinucizi măcar fă-o singur și lasă tu restul lumii să trăiască. Bine copile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.