Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Fără permis și beat la volan, un sătmărean a lovit autospeciala poliției. A fost arestat

Un șofer în vârstă de 47 ani, din Satu Mare, a fost arestat în județul Olt, după o urmărire cu poliția prin orașul Drăgănești-Olt, informează observatornews.ro. Odată prins, oamenii legii au constatat că bărbatul nu avea permis și avea o alcoolemie uriașă. Incidentul s-a produs sâmbătă-seara, 4 martie.

,,La data de 4 martie anul curent, în jurul orei 21,45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Drăgănești-Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Nicolae Titulescu, din localitate, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care nu a oprit și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au procedat la urmărirea autovehiculului, fiind oprit în trafic și imobilizat, pe strada Livezilor din aceeași localitate, moment în care conducătorul auto a încercat să se sustragă, acroșând autospeciala M.A.I”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Verificând identitatea șoferului, polițiștii au constatat că omul nu avea permis de conducere, iar rezultatul etilotestului a arătat că bărbatul consumase băuturi alcoolice.

 ,,Cu ocazia verificărilor, s-a constatat faptul că șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Satu Mare, nu posedă permis de conducere. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a refuzat transportul la unitatea spitalicească în vederea recoltării de mostre biologice de sânge”, au mai transmis polițiștii.

Bărbatul este acum cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice. Ieri, a fost prezentat în fața judecătorului care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile.

Sursa: observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.