Ultima actualizare: ieri, 16:48

Locale

FOTO. Femeie pe trotinetă, lovită de maşina Poliţiei care urmărea o maşină

Femeie pe trotinetă, lovită de maşina Poliţiei care urmărea o maşină. La data de 7 martie a.c., în jurul orelor 14.00, pe strada Nicolae Golescu din municipiul Satu Mare, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate o autospecială de poliție și o trotinetă electrică.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, la plecarea de pe loc de pe strada Alexiu Berinde, un tânăr de 24 de ani, din județul Sălaj, agent de poliție în cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul Rutier, aflat la volanul autospecialei, pe fondul neacordării de prioritate la pătrunderea în intersecția cu strada Nicolae Golescu, ar fi acroșat o femeie de 43 de ani, domiciliată în Satu Mare, care se deplasa cu o trotinetă electrică pe partea carosabilă.

Din producerea evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Ambii participanți la traficul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Precizăm faptul că, în momentul impactului, autospeciala de poliție avea semnalele luminoase în funcțiune, fiind angrenată în activitatea de urmărire și oprire a unui autoturism, al cărui conducător auto ar fi săvârșit o abatere la regimul rutier.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

4 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Io de când tot bat din gură că trotinetele electrice sunt pericol public?!?
    Ăștia nu respectă (din prostie sau necunoaștere) nici o regulă de circulație, deși circulă cu viteză destul de mare!!!
    Poate acum s-or pune și bravii polițiști să facă o campanie de “conștientizare” (colectă de bani la bujet), nu doar cu pânda cu radarul!

  2. altu fără bmw Răspunde

    Până nu va fi ceva mare nenorocire din cauza trotiniștilor care deja pun în pericol și pe pietonii pe trotuare nu se va întâmpla nimic. De fapt nici atunci nu sunt sigur pentru că uitați cât a trecut de la Colectiv și totul a rămas 99% la fel ca înainte.😠😰

  3. Marius Groza Răspunde

    Fătălai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.