Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Trei sloturi online pentru iubitorii de mașini

Sloturile, sau jocurile de păcănele, sunt cele mai numeroase jocuri de noroc în cazinourile online din România. Ele sunt disponibile într-o varietate incredibilă, acoperind cam toate temele pe care ți le poți imagina. Printre ele, există multe care tratează cealaltă pasiune bărbătească pe lângă fotbal: mașinile. Iată aici o selecție dintre cele mai atractive sloturi cu mașini.

Drive: Multiplier Mayhem (NetEnt)

Unul dintre cele mai „rapide” sloturi cu mașini disponibile pe pagina de cazino online NetBet din România este Drive: Multiplier Mayhem de la NetEnt. Jocul are o tematică ce pare inspirată din filmele „Furios și iute” sau jocurile populare „Need for Speed”, cu șoferi deosebiți și mașini rapide.

Jocul are tot ce trebuie să aibă un slot modern – grafică atractivă, muzică dinamică, dar și speciale din belșug. Simbolul „wild” de pe rolele jocului este ceea ce îl face special: acesta este un indicator de viteză care, în loc de kilometri pe oră, afișează multiplicatori. Când este parte dintr-o combinație câștigătoare, multiplicatorul afișat se aplică sumei câștigate.

Wild Racers (Skywind)

Fete și mașini – cum să nu iubești Wild Racers de la Skywind? Jocul prezintă două șoferițe atractive anime de curse, împreună cu supermașinile lor de parcă scoase din desenele animate din copilăria noastră (similar cu Speed Racer, dacă îl mai țineți minte).

Jocul are o atmosferă ușor retro cu o grămadă de culori neon stridente, și simboluri care se învârt în jurul curselor de mașini – roți, trofee, și, bineînețeles, cele două conducătoare la viteze excesive.

Un mare plus al jocului este comutatorul „turbo” care îl face să „bage viteză”, altfel n-ar fi demn de titlul lui…

Racing for Pinks (Microgaming)

La final, iată un joc care, din nou, ne duce în lumea curselor de mașini ilegale în care șoferul învins își pierde nu doar faima și credibilitatea, dar și mașina sa. Racing for Pinks a fost lansat de dezvoltatorul veteran Microgaming în 2013, odată celebrul joc de curse ilegale Need for Speed: Most Wanted. Deși grafica sa nu este nici de departe la fel de bun ca și jocului EA Games, are, totuși, o atmosferă aparte.

Simbolurile pe rolele jocului sunt inspirate, se pare, de NFS: mașini tunate la maxim, împreună cu șoferii lor cu personalitatea la vedere, și serviete pline de bani. Și, bineînțeles, o fată cu un „pink slip” în mână – aceasta este numele informal al certificatului de proprietate a unei mașini în unele state SUA.

Jocul are un format clasic, cu cinci role, 243 moduri de plată, RTP mediu de 96,4% și volatilitate medie, perfectă pentru jucătorii ocazionali iubitori de mașini tunate.

2 comentarii

  1. George Răspunde

    La stirile locale promovam pacanele. Al dracului fomisti ce sunteti.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Și eu tot le ziceam dar au sărit unii sus ca arși că nimeni nu te obligă să te duci acolo. Cam asta este nivelul non-valorii din mass media locală. Ăștia pe vremea odiosului nu erau în stare să termine nici “Ștefan Gheorghiu”. Îți spun eu. Dar la pretenții au cu carul!😠😵😰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.