Ultima actualizare: azi, 10:55

 

Locale

FOTO. Microbuz oprit în PTF Petea. Polițiștii au confiscat imprimante în valoare de peste 120.000 euro!

Polițiștii de frontieră sătmăreni împreună cu lucrători din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Oradea au descoperit într-un microbuz, aparținând unei persoane cu dublă cetățenie româno-maghiare, produse electronice susceptibile a fi furate. Bunurile în valoare de aproximativ 128.000 de euro au fost indisponibilizate până la finalul cercetărilor.

Azi, 18 martie, la ora 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pe sensul de intrare în România pentru efectuarea formalităților de frontieră, un bărbat cu dublă cetățenie româno-maghiară. Bărbatul, în vârstă de 39, de ani conducea o autoutilitară marca Mercedes-Benz, înmatriculată în România.

În urma controlului efectuat de către polițiștii de frontieră împreună cu lucrători din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Oradea au fost descoperite 78 de produse electronice (imprimante). Existând suspiciuni rezonabile cu privire la proveniența produselor transportate, s-a efectuat un control specific în urma căruia s-a stabilit faptul că firma destinatară nu există în bazele de date, facturile sunt fictive, iar bunurile transportate sunt susceptibile a fi furate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar bunurile în valoare de 627.140 lei (aproximativ 128.000 euro) au fost indisponibilizate până la finalul cercetărilor.


Sursa: Poliția de Frontieră

3 comentarii

 1. Gheorghe Răspunde

  Bravo PTF Petea și la cât mai mulți hoți prinși ca doar de aia luați leafă.Frătâia ‘oților româno-maghiară dă dovadă de slăbiciune sau este doar o plevușca în năvodul pescarilor?Tind sa cred ca a doua varianta este cea reala.

  • Satmarean Răspunde

   Gyuri iară ai lins ceva ?. Marș draq și tye culcă-n betyesig nu tăt clămpăny atâta fără rost !!!

 2. Gheorghe Răspunde

  Ce te-ai ofuscat asa mai satmarene?Care parte nu-ti plkace din comentariul meu?Nu o citi pe aia,las-o pentru altii.Oricum daca nu ai simptul umorului lasa-te……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.