Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Polițiștii sătmăreni, în căutare de elevi chiulangii. Descinderi în barurile din oraș

În cursul zilei de 20 martie, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică-Compartimentul Poliției de Proximitate Satu Mare, împreună cu Biroul de Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au organizat și desfășurat o acțiune în municipiu, pentru prevenirea abandonului și absenteismului școlar și a consumului de alcool și tutun, în rândul elevilor.

Totodată, polițiștii au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale care ar putea fi comise de către tineri și care ar afecta climatul de ordine și siguranță publică. În acest sens, polițiștii au efectuat 13 verificări la unitățile de alimentație publică și au legitimat și verificat în bazele de date peste 40 de elevi.

Cu ocazia desfășurării activităților, polițiștii au atras atenția elevilor asupra obligativității respectării legislației în vigoare și a consecințelor rezultate din săvârșirea unor fapte care intră în sfera infracționalității. Acțiunea a beneficiat și de sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare.


Sursa: IPJ Satu Mare

24 comentarii

  1. carcotas Răspunde

    Mereti ma si invatati altfel ajungeti politisti.

  2. Beny Kira Răspunde

    Polițiștii sunt niște gunoaie

    • Unu' Răspunde

      Pedeliștii gălbejiți sunt gunoaie și mai mari!

    • ssss Răspunde

      Polițiștii nu ar trebui sa întreprindă acțiuni de prevenire…..asta ii o prostie , au ei la baza studii sociale sau în baza a ce fac aceste studii de prevenire a abandonului ? Polițiști fiind, ar trebui sa întreprindă acțiuni de , prindere, depistare, supraveghere, după ce fapta a fost săvârșită , ….ăștia nu-și cunosc limitele stabilite de lege și cadru in care acționează,

    • Satmarean Răspunde

      Întâi uită-te la tine, ce vocabular ai, precum și ce om ești !!!

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Multa frustrare este in tara asta!

  4. Unu' Răspunde

    Le sugerez oamenilor legii să facă o vizită și la localul Moose de lângă Eminescu!
    Ieri dimineață la ora 10 și ceva, nu aveai un loc la masă în local, toate locurile erau ocupate cu ceea ce ar trebui să fi fost elevi la ore!

    • Pop Răspunde

      La Moose nu merg!!!!
      Nu au voie
      Se stie foarte bine ca e un bar plin de droguri si functioneaza linistit langa unu dintre cel mai renumit liceu din judet
      Rusine politia romana ….rusine tuturor care participa la aceasta nenorocire

      • Unu Răspunde

        Tocmai de aceea a fost creat, în mod expres. De acolo se culeg multe informații și imagini !!!

    • Roro Răspunde

      Acolo nimeni nu merge in control , pentru ca acolo umbla copiii desteptiilor.

  5. Vasile Răspunde

    Ce să facă cu școala?nici fără școală nu-ți găsești de lucru, lăsații să stea în crâșmă decât să asculte niște profesori frustrați.

  6. Vulpea bi-polara Răspunde

    Gata restul problemelor? Ati prins criminalii actritei? Hotii etc? Sau credeati ca is printre cei ce stau linistiti? Si care a fost rezultatul “investigarii bazelor operative? In afara de ca v-ati facut si mai de kkt? Ati gasit un urmarit general? Un hot? Violator? Criminal? Ca daca nu…sunteti grozavi, speciali.

    • satmarean Răspunde

      trebuiau dusi la sectie si chemati parintii dupa odrasle

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Pentru? Trebuiau si tunsi…dupa logica asta. Bai…e ceva saptamana verde, nu se tin ore niciunde. Dar de unde sa stie militzienii asta. Pe langa faptul ca tot la Line se dau in spectacol, ca e aproape de sediu. Prin birturile de cartier nu umbla, desi pe acolo se fac afacerile cu lucruri furate etc

        • satmarean Răspunde

          Ba tampitilor la cate droguri, alcool, legale se consuma, mai sunteti de acord sa umble si prin carciumi. Dupa aia urlati prin scoli ca aveti copiii sfinti si acolo au invatat. Plangeti pe la urgente ca altii v-au drogat progeniturile. Umbla la club la 15-16 ani, sug p..a ca asa e frumos, umbla fetele in ciuda p.lii
          si incep viata sexuala la 13-14 ani si cand va vin bortoase acasa urlati ca nu s-a facut educatie sexuala in scoli, nu ca voi nu a-ti contribuit la cei 6 ani de acasa. Retardati.

  7. H&R Răspunde

    Viitorii Adrian Cozma.

  8. mocanu Răspunde

    da pe militienii care-s la cafea in timpul serviciului,cine-i controleaza?

  9. Satmarean1 Răspunde

    @satmarean. Bine punctat. Te doare capul cand vezi cum gandesc unii,si apoi ne miram ce urmasi avem.

  10. Unu Răspunde

    Ei culeg informații ore întregi la o ,,cafea” zilnic, de dimineață începând până la prânz, apoi merg la masă, apoi acasă. Nu e ok !!!

  11. stela Răspunde

    Langa Eminescu..e plin de elevi..inca de dimineata! Liceul a avut candva un renume..acuma ..pacat..odrasle de bani gata care fac ce vor si cu profesorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.