Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

FOTO. Sătmărean amendat de Garda de Mediu. A dezmembrat mașini fără autorizație

Sătmăreanul a dezmembrat mașini în curte și s-a trezit cu comisarii Gărzii de Mediu la poartă. Acesta s-a ales cu o amendă.

În urma unei sesizări privind posibile deversări de uleiuri de motor auto uzate în canalizarea municipiului Satu Mare, comisarii Gărzii Naționale de Mediu Comisariatul Județean Satu Mare s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că în curtea unui imobil erau depozitate trei autoturisme scoase din uz, de pe care lipseau mai multe componente și piese, fiind începute lucrări de dezmembrare.

Nu s-au constatat deversări de uleiuri de motor auto uzate în canalizarea stradală. Întrucât deținătorul legal, persoană fizică, a vehiculelor scoase din uz a desfășurat activitatea de dezmembrări auto fără autorizație de mediu, a fost sancționat contravențional cu suma în cuantum de 2.000 lei și au fost impuse măsuri pentru conformarea la prevederile legale de mediu.


Sursa: Garda de Mediu Satu Mare

5 comentarii

  1. of of Răspunde

    este plin orasul de rablee

  2. Satmarean Răspunde

    Aici, pe str. Egalității se execută lucrări de reparații auto fără autorizație !!! Domnu Ocsi bagă-ți odată mințile în cap și termină cu ilegalitățile și cu câinii tăi !!!

  3. Satmarean 2 Răspunde

    Aici, pe str. Egalității, respectiv a doua casă pe partea stânga, dinspre str. Ion Ghica se execută lucrări de reparații auto și cârpeli auto fără autorizație !!! Ocsi bagă-ți odată mințile în cap și termină cu ilegalitățile precum și cu câinii tăi !!!

  4. of of mai mai.....? Răspunde

    Domnilor de mediu ?????pe drumul spre granita petea pe partea dreapta santurile pline cu ulei de masini oare nu vede nimeni sau nu vrea …rusine .daca sunteti curiosi .mergeti un pic jos .greata, mizerie,jeg. Domnilor cu salarii.pe care le meeritati ???????

  5. Unu Răspunde

    Poliția Animalelor, Garda de Mediu trebuie să fie mai fermi si să aplice legile cu fermitate și exigență în județ !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.