Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. Sinucidere pe b-dul Cloşca. Un bărbat s-a împuşcat în cap, în maşină

Sinucidere pe bulevardul Cloşca. Un bărbat, angajat al MAI, s-a împușcat, azi noapte, în maşina proprie, pe bulevardul Cloşca.

Bărbatul avea peste 40 de ani şi era angajat al unei instituţii aparţinând MAI, Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă. El a parcat, azi noapte, în jurul orei 1.00, pe bulevardul  Cloșca, și a fost găsit împușcat, în această dimineață. 

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţă. Bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii încearcă să înţeleagă motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Ştire în curs de actualizare…

56 comentarii

  1. Altu fără BMW Răspunde

    N-o suportat rușinea că nu-și permite o mașină normală și el are doar o tigaie!

    • Logica rumena Răspunde

      Vindeti tot ce ai (daca ai ce) si cumpara odata un BMW si mai lasa-ne cu frustrarile tale… om mic si neinsemnat ce esti.

      • @Logica rumena Răspunde

        Acuma mai ramane sa ne intrebam retoric de unde a avut pe putin 10000 euro daca nu chiar mai mult din salar pentru asta. Omule cel mai mic! Pentru ca cam atata ar costa o tigaie de asta. Plus nu reusesc sa pricep cum de unii numai cu de astea pot circula. Alte masini mai ieftine ar sughita din mers. Ca e sub nivel gradului si functiei. Ma gandesc.

        • Logica rumena Răspunde

          Ce te face sa crezi ca a luat-o la mana 2-a? …“you’re pathetic” cum ar zice romanu’

          • Altu fără BMW

            Mi se rupe poola de gura ta și de ce gândești tu, pitecantropule cu bmw!

          • @Logica rumena

            Auzi tu desteptule! Tu te crezi mare scula dar nu intelegi o propozitie simpla in limba romana! Unde am zis eu ca e la mana a doua? Patetic esti dar dar mai esti si altceva. Te crezi mare scula pe bascula, agentule provocator? No ia mai bine du-te si ajuta la cercetare. Asta ca sa nu cumva sa transpire ceva din mizerii care au provocat aceasta nenorocire. Bine puiuc? Nu crezi ca este cam prea straveziu?

        • @Logica rumena Răspunde

          Am acelasi IP cu Altu fără BMW si acelasi service provider….

          • altu fără bmw

            Aici te înșeli. Și oricum mulți fac sportul asta. Acum vrei să demonstrezi că lucrezi unde intuiam? Asta contează sau știrea asta la tine? Nu ești creștin cumva @Logica rumena? Că e bine de știut. Nu ai auzit încă aia că fiecare este dator cu o ……. Nu ai ce face?

          • părere sinceră

            Ai auzit de protejarea datelor cu caracter personal? Numai intreb. Ca daca tu care ar trebui sa protejezi tocmai tu abuzezi atunci e pe putin interesanta treaba. Plus ca e si ilegal. Deci?

          • @Altu fără BMW

            Esti jalnic. :-))) n-am intrat pe portalsm de vreo 3 saptamani, tot aici te gasesc cu aceleasi comentarii fixate pe brandul renumit. Si mai zici ca nu esti acelasi cu @Logica rumena cand citez: “ Aici te înșeli. Și oricum mulți fac sportul asta. Acum vrei să demonstrezi că lucrezi unde intuiam?” :-)))).

          • @Logica rumena

            Adică nu știu cine este jalnic când la o asemenea știre tu cauți să provoci ceartă. Nu ești întreg la minte. Și mai vezi acolo că nu numai eu folosesc nickul ăsta. Mai bine bea un pahar sau mai multe că este mai cu folos decât aberațiile tale tipice cu tente de paranoia. Sincer zic asta. Chiar nu mă mai interesează ce mai debitezi. Du-te și te tratează. Nu totul se învârte în jurul capului tău.

    • Concluzia Răspunde

      Apoi omule fara bmw dupa primul tau comentariu la asa stire ….si mai vb de altii ca au nevoie de tratament.

    • .... Răspunde

      Luand in considerare atitudinea afisata de tine, sper sa-ti putrezeasca progeniturile intr-o fosa septica iar tu sa le mananci viermii, si sa traiesti mult, mult….

  2. satmarean Răspunde

    seful isu ce cauta acolo? vrea sa ia exemplu?

  3. Ardelean Răspunde

    Colegu Viorel cum de nu e prezent? O fi stiimd el ceva…mai multe ca cei de fata.

  4. Driver Răspunde

    Nici asta numai prinde pensie speciala sau pensionare la 45 de ani. R.I.P.

  5. 3.14 Răspunde

    Ne amendeaza cu unul mai putin.

    • .... Răspunde

      Luand in considerare atitudinea afisata de tine, sper sa-ti putrezeasca progeniturile intr-o fosa septica iar tu sa le mananci viermii, si sa traiesti mult, mult….

  6. Adrian C Răspunde

    Sa sinucis din cauza coruptiei interne.
    Is multe probleme la MAI. Se pare ca pentru cineva care nu sa dus la poiltie pentru pensia de la 45 ani demersul a lucrurilor a devenit insuportabil.

    • Ardelean Răspunde

      Relax…omu era birocrat. Ca lucra la doi siunsfert e la fel de relevant ca si faptul ca si femeia de serviciu tot acolo lucra. In vezi pe it-ist sa gandeasa strategii etc? Ala era cu altcontroldelete-ul.

    • Altu fără BMW Răspunde

      Mai drgrabă l-o părăsit amanta și de-aia s-o sinucis …

      • .... Răspunde

        Luand in considerare atitudinea afisata de tine, sper sa-ti putrezeasca progeniturile intr-o fosa septica iar tu sa le mananci viermii, si sa traiesti mult, mult….

  7. cetatean Răspunde

    NU ESTE NICI O LEGATURA INTRE ARTICOL SI COMENTARII !

  8. Unu Răspunde

    Comentează toți jegoșii și nesimțiții. Să vă fie rușine ordinari împuțiți !!!

  9. Vermurel Răspunde

    Pisa ma s pe mormântul vostru de infecți !
    N aveți pic de respect !!infractorilor

  10. Gheorghe Răspunde

    Asta-i societatea în care trăim.Trageți concluzii care mai de care mai bombastice,fiecare după cum îl duce capul sau după cum ar face el.
    S-ar putea ca să nu se știe exact motivul pentru care omul si-a încheiat socotelile dar noi dam înainte cu ale noastre.
    Oricum sincere condoleanțe.Faptul ca a lucrat la interne nu-,l face nici mai rău nici msi bun decât alții care muncesc la lopata,la rănit sub vaci,la strung la florisal,la tăiat frunze la câini sau oriunde aiurea și comentează vrute și nevrute.
    Zice o vorba din popor,,Când vulpea nu ajunge la struguri(bmw,interne,în cazul de fata)zice ca sunt acri”….!He he,he….ce lumeeee!

    • 3.14 Răspunde

      Am crezut o viata intreaga ca e vorba de lup, am vrut sa te contrazic dar am zis sa verific intai si bine ca nu m-am bagat in seama. Cat despre comentariile rautacioase, ei bine, calculeaza ca dupa 33 de ani de nedreptate, hotie, de prapastie creata intre cei care lucreaza (cei de la privat) si cei care nu fac nimic (un procent consistent din bugetarime) lumea este scarbita de bugetari. De aceea dispare orice urma de empatie si este un lucru foarte firesc (nu am zis normal!). Ei se pensioneaza la 45 de ani si au 1500 Euro pe luna, noi muncim pana la 65 si vom avea maxim 2000 de lei. Comenturile ulterioare care imi vor reprosa ca puteam sa ma fac si eu bugetar sunt binevenite dar nelalocul lor. Am ales sa nu fiu.

      • Boda proste Răspunde

        Te-o obligat cineva sa mergi la privat ?

        • 3.14 Răspunde

          Nu m-am dus la privat.

          • Boda proste

            Apoi ce zici ca ” EI ” lucreaza pana la 45 ani si au pensie 1500€ si ” NOI ” lucram pana la 65 ani cu pensie 2000 RON ?

      • @3.14 Răspunde

        Bravo tie pentru alegere,insa nu puteau alege toti ca tine sa fie ciobani ,altfel societatea s-ar duce drecu’!Acum e prea tarziu sa mai incerci altceva,esti condamnat definitiv sa ramai ce-ai ales.Apropo’,cate oi ai lasat gravide ?

      • ei Răspunde

        @pi:Fiule,nu te-a dus mintea să fii milițian?Taci și împinge roaba santierului!Și acolo e muncă !

  11. Vasile Răspunde

    Nu le mai dați la ăstea pistoale fraților,puteam fi noi victimile acestui sinucigaș,dățile cate o praștie dar fără pietre

    • altu fără bmw Răspunde

      Nu @Vasile, de aici se vede cam cât valorează evaluarea psihologică obligatorie făcută la ei. Că nu e primul caz la militari și probabil nici ultimul. Cine știe ce este în spatele poveștii și sincer nici nu mă interesează chiar așa. Condoleanțe. Oricum nu este rezolvarea problemelor pentru că problema care a generat acest gest a rămas și în plus a rezultat o familie profund îndoliată, am înțeles cu doi copiii minori. Este foarte-foarte trist.

      • Pistike Răspunde

        La coica se rezolvă orice, depinde de suma pe care ești dispus să o dai 😜

  12. Ion ion Răspunde

    Trist..
    Răsfoiam presa locala online …

    – Șeful poliției rutiere cu tichet de parcare de handicapați …
    – Jandarm acuzat de agresiuni sexuale cu minore de 12 ani…
    – Angajat MAI …. Știrea se mai sus …
    – Angajați ai prefecturii cu lipsa moralitate…

    In ce lume trăim ???
    Astea is autoritățile .. la care se plătesc pensii speciale .. de serviciu sau ce or mai fi ele ?
    Teste psihologice nu se fac ?

    Când o să ne trezim ???

    • Eu Răspunde

      @Ion ion Ai observat corect! Iar la intrebarea ta: Când o să ne trezim ??? Nici o sansa !!! Din pacate ,asta meritam ! In loc sa iesim masiv la vot uni merg la biserica!

      • 3.14 Răspunde

        Pt proste…In afara bujetari si angajati la patron mai sunt si alte categorii. Citeste si poate te vei destepta bugetarule!

        • Boda proste Răspunde

          Esti atata de destept ca nici raspunde la mesaje corect nu stii. Ori esti ” Bugetar ” si lucrii la stat ori esti la ” Privat ” si esti anagjat,patron,freelancer etc.

          • 3.14

            Proste! Pot fi elev care intr-o buna zi nu se va pensiona la 45 de ani! Pot fi asistat social sau pensionar. Pot sa nu lucrez nicaieri sau parte a diasporei pastrand cetatenia. Commentul era unul consider politicos si respectuas pt Gheorghe referitor la o vulpe, nu era apa la moara pt tine.. Cat despre scrisul corect: 1)”angjat” inteleg ca este eroare de tastatura dar 2) “lucrii” denota incultura si lipsa unor ani de scoala. 3) Daca tu spui ca sunt doar doua posibilitati, nu enumeri trei si mai pui si un etc. 4) Topica ta este indoielnica 5) pt ca te-ai bagat in seama fara sa stii sa scrii arata ca… etcetera! O Duminica calma va doresc!

          • bigbrother

            @3.14, eu cred că forma de organizare în capul lui este debandadă totală, vălmășeală, talmeș-balmeș sau cum vrei tu. Este unul prea plin de sine dar de fapt cred că are mari lipsuri. Și nu numai la educație mă refeream aici. Să tot intervii și să tot comentezi la un articol defel destul de trist și pe deasupra să te legi de niște adversari imaginari numai de-a dragul sportului iar comentariile tale să nici nu aibă legătură cu subiectul reflectă un intelect limitat și o frustrare mult peste limita admisă. Sfatul meu e să-l nu-l bagi în seamă deoarece cred că știi prea bine ce a zis Mark Twain referitor la cearta cu proștii. Fii mai înțelept că doar e duminică. O zi bună.

          • Boda proste

            Lucri este regionalism. Daca vrei sa facem limba romana aici pe un site si scriem ca la bacalaureat, nu este nici o problema, se poate.

            Nu incerca sa o dai la intors si sa faci pe desteptul ca nu iti iese deloc. Este patetic ca inloc sa iti asumi ce ai zis sa incerci din rasputeri sa pari cel destept in conversatia asta si sa incerci sa ma pictezi pe mine ca cel care a gresit.

            Te citez din comentariul tau initial ‘ noi muncim pana la 65 si vom avea maxim 2000 de lei ‘.

            Daca zici ca NOI MUNCIM , explica-mi te rog cum poti fi elev ? Sau asistat social ? Sau pensionar ? Cand vorbesti de pensie la viitor si de muncit in prezent ? Iar legat de bugetar si privat . Daca erai atata de destept precum te credeai. Iti dadeai seama ca sunt 2 categorii. O categorie poate include mai multe chestii.

            Bugetar : Politist, jandarm, pompier etc.
            Privat : Angajat , Patron, Freelancer etc.

            Pentru ca vorbim de categorii care muncesc , pentru ca asta era subiectul discutiei in caz ca un destept ca tine a uitat despre ce vorbim.

            Etc e prescurtare de la etcetera si este o forma acceptata, daca nici atata nu stii la cat de destept te dai, imi pare rau pentru tine.

            Iar pentru big brother, n-am decat sa-ti zic sa taci si sa stai in banca ta ca vorbesti total pe langa subiect.

          • bigbrother

            Nu vorbeam nu tine prostule. Sunt adeptul deplin al lui lui Mark Twain. Doare când nu ești băgat de seamă frustratule?

  13. Vasile Răspunde

    Stați că n-ați văzut tot, urmează tineretul bovin,o să fie dezastru

  14. altu fără bmw Răspunde

    Gata copiii, eu zic că ați aberat destul. Prăvălia s-a închis. Nu mai comentați și fiți mai cu bun simț față de familia îndoliată care și așa este încercată. Asta indiferent de care au fost motivele. Organele militare cercetează și dacă dosarul e la Cluj probabil se va desluși cum trebuie nu ca dacă ar rămâne aici și te trezești cu autor necunoscut sau la final cu fapta nu există ori se prescrie. Bine, omorul nu se prescrie dar ziceam și eu.
    Vă rog frumos eu așa pe persoană fizică terminați. Se mulțumește anticipat. Că vedeți voi nu știi niciodată ce îți aduce ziua de mâine. 🙏🏼
    Iar pentru ăla care m-a plagiat și a început totul îi doresc toate cele “bune”. Și să-i fie rușine. 😰🤮😨😠

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      Corect@altu fara BMW. primul comentariu vad ca ii cu ”A” mare….
      Presupun ca era un tigan hot care ti-o furat diminutivul.

      • altu fără bmw Răspunde

        Apoi de mine sper să-i stea definitiv în gât. Mai ales după halul în care comentează. Dar nu am să înțeleg niciodată unde este plăcerea. De măcar dacă ar fi cu nume adevărat aș mai înțelege dar așa nu. Se pare că este adevărată afirmația cum că mare este grădina Domnului și gardul este prea scund.

  15. satmarean Răspunde

    ce vb de bugetari? nevastasa este purtatoare de cuvant la isu

  16. DAN Răspunde

    Doar așa se explică prezenta șefului ISU acolo?

  17. bigbrother Răspunde

    Cam asta e imaginea poliției ceea ce simte cetățeanul de rând și onest. Și nu cetățeanul de rând și onest care respectă legea este de vină pentru asta. Practic nu exită zi să nu citești o știre de acest gen. Deci?????? Nu credeți că ar trebui făcut ceva? Sincer.

    Bătaie în toată regula între o gașcă de interlopi și mai mulți luptători de trupele speciale în Călărași. Scandalul a avut loc în urmă cu o lună, însă pentru că s-a întâmplat în localul finului șefului IPJ, nu s-a aflat până acum, iar nimeni nu a dispus nicio verificare sau vreo audiere a celor implicați. Scandalul a fost iscat de dispute mai vechi între gașca de interlopi și polițiștii special antrenați pentru lupte. Bărbații și-au împărțit pumni și picioare fără să țină cont de nimic.
    Incidentul a avut loc la începutul lunii februarie, însă de frica unei imagini proaste asupra localului, șeful IPJ Călărași a preferat să lase cazul de izbeliște.
    Sursa – https://www.realitatea.net/stiri/actual/bataie-intre-interlopi-si-luptatori-sas-in-localul-sefului-ipj-romania-sechestrata-de-clanuri_6407982de40d1453091dc602

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.