Ultima actualizare: azi, 08:39

Locale

Gestul care a zguduit orașul Satu Mare! Bărbatul a parcat azi noapte și a fost găsit dimineață mort

Gestul care a zguduit orașul Satu Mare! Bărbatul care și-a luat viața, împușcându-se în cap, a parcat azi noapte, în jurul orei 1.00, pe bulevardul Cloșca, și a fost găsit mort, în această dimineață.

Patronul unei patiserii din zonă a mărturisit că a văzut pe camere cum a parcat mașina, în jurul orei 1.00, după care camera s-a oprit fiindcă nu a mai fost nicio mișcare. El a spus că abia dimineață a mers cineva la mașină și l-a găsit pe bărbat mort.

Ulterior, la fața locului au sosit anchetatorii.

„Dimineață am venit la patiserie să văd ce s-a întâmplat. Camera de la patiserie o filmat doar când o ajuns, la ora 1.00, când o venit mașina. După aia, fără mișcare, camera s-a oprit. După, la ora 2.00, a trecut cineva și camera a făcut filmare. După aia, mașina o fost aici. Dimineață, o venit soția lui sau cine o venit, o văzut. După aia, o început să miște lucrurile. Poliția o venit. Mai departe nu știu nici eu. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat”, a mărturisit patronul unei patiserii din zonă.

Bărbatul avea peste 40 de ani şi era angajat al unei instituţii aparţinând MAI, Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă.

Incidentul a fost un șoc pentru toți cei ce l-au cunoscut pe bărbat, el fiind un om liniștit cu o familie frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.