Ultima actualizare: azi, 08:47

Naţionale

FOTO. Tragedie evitată în ultima clipă. Tren cu 200 de călători, aproape de accident

Un tren cu peste 200 de pasageri, care circula între Arad – București, a frânat brusc pentru a evita o coliziune cu un marfar, în această dimineață, potrivit biziday.ro. Trei persoane au fost duse la spital. Iniţial s-a anunţat că ar fi vorba despre un accident.

“În jurul orei 04:00, un apel la 112 anunța un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în județul Teleorman, între Roșiorii de Vede si Măldăeni. Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la fața locului. Odată ajunse, forțele de intervenție au constatat că accidentul feroviar nu se confirmă. Trenul circula pe ruta Arad- București Nord și s-a oprit brusc”, transmite DSU.

Ulterior, reprezentanții ISU Teleorman au declarat la Digi 24 că trenul de pasageri a frânat “deoarece în fața sa se afla un marfar care transporta autoturisme la Constanța”. Planul Roșu a fost dezactivat. În tren se aflau peste 200 de persoane, care au fost transportate câtre stația CFR din Roșiorii de Vede. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital, iar alte zece sunt evaluate medical la fața locului, dar refuză transportul la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.