Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Percheziții la dealeri de droguri. S-au găsit zeci de kg de canabis. Descinderi și în județul vecin

Percheziții, joi dimineața, la dealerii de droguri din nordul țării. Polițiștii au găsit, în locuințele lor, zeci de kilograme de canabis, trei kilograme de substanțe psihoactive, dar și peste 80.000 de lei. Au fost descinderi și în județul vecin, iar 20 de persoane au fost duse la audieri.

La data de 16.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud efectuează 11 percheziţii domiciliare pe raza județelor Bistrița-Năsăud și Maramureș, într-o cauză având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni, fără drept, cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2022, mai multe persoane au comercializat droguri de risc (canabis) și substanțe cu efecte psihoactive consumatorilor din județele Cluj și Bistrița-Năsăud, contra unor sume de 50 și 100 de lei/gram.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în această dimineață, au fost identificate și ridicate cantitățile de aproximativ 30 de kilograme de canabis, 3 kilograme de substanțe psihoactive, sumele de 80.400 lei și 710 euro, o mașină de numărat bani, 490 de plicuri noi cu sistem ziplock, 7 grindere, mai multe terminale mobile și dispozitive de stocare a datelor. Peste 20 de persoane urmează a fi conduse pentru audieri la sediul DIICOT Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud.

Acţiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și Serviciilor Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliție ale județelor Bistrița-Năsăud, Maramureș, Mureș și Cluj.

Suportul de specialitate a fost asigurat Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.


Sursa: Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism

 

Un comentariu

  1. Ate Neul Răspunde

    Aici-ai concurs. Cine fooote mai mult țara asta. Aia cu contrabanda de droguri sau aia cu drujba care taie pădurile. Mereți spre Tătăresti, sa vedeți ce rașchetare au făcut MAFIOȚII!!! APROAPE NU MAI ESTE PADURE!!! Gunoaiele astea ar trebui oprite cumva. O sa ajungem o țara fără păduri. Da ce-i foooote grija pe ei de nepoții și copiii nostri. O sa ii bată Dumnezeu. Garantat….Apropo, eu sunt ateu…auzi mă ce vorbesc ăștia?! Contrabanda de droguri….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.