Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Garda de Mediu a dispus ridicarea toaletei din Piața 25 Octombrie. Sancțiune pentru Primărie

Garda de Mediu a dispus ridicarea toaletei din P-ța 25 Octombrie, iar Primăria municipiului Satu Mare a fost sancționată.

Problema toaletei amplasată în Piața 25 Octombrie a fost semnalată încă de la începutul acestui an de sătmărenii care locuiesc în zonă. Aceștia au formulat o sesizare prin care au solicitat ca toaleta să fie mutată de sub geamul lor. În cele din urmă, toaleta va fi mutată după intervenția Gărzii de Mediu, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, Adrian Cozma.

,,Primăria, la fel ca și noi și la fel ca alte instituții sau firme private, are obligația de a-și obține toate avizele necesare pentru a primi autorizație de construcție. Totodată trebuie să se conformeze atunci când este sancționată disciplinar și administrativ așa cum s-a întâmplat în urma evaluării pe care a făcut-o Garda de Mediu”, a scris, pe Facebook, Adrian Cozma.

15 comentarii

  1. Miros Răspunde

    Cum putea sa miroase insuportabil cand nici nu a fost pusa in functiune ?! Poate locatarii s-au referit la cele portabile care mai erau acolo, doar garda a suprareactionat la ordinul lui Cozma

  2. Solid Răspunde

    Nu meritati Schengen !in urma cu 20 ani, in Padova, in centrul orasului, la o parcare era ceva asemanator, si ne miram doarece avea doua usi: una pentru toaleta , alta pentru dus! Si nu mirosea! Eu nu sunt tanar, dar ce de opinii au aceea dintre concetatenii nostri care rar ies din apartament! Ce sa vorbim de iesitul din oras , daramite din tara ?!

    • Cetateanul Răspunde

      Problema este că unii vor să stea în centru, fix pe floaster, să aibă sub cur de toate – școli, magazine, instituții, bănci – dar să aibă liniște și pace, să audă păsărelele cum ouă … !

  3. Satmarean 1 Răspunde

    1. Garde de mediu mai bine ar vedea adevarata poluare ,cand se dau foc la gunoaie sau cand nu poti sta de miros pr str Odoreului, nu la acea toaleta superecologica.
    2. Multi din acei locatari din P-ta 25 oct nu au baia in casa asa cum e acea toaleta. Ei nu sun de acord cu nimic: nici cu parcare etajata, nici cu toaleta. Mutati-va fratilor la casa …la tara.

    • calulucosma Răspunde

      ma intreb cum de nu s-a plins nimeni ca in parcul central nu mai este buda. la astia nu le trebe nimic, si cosma ii manipuleaza cum vrea. auzi cica le pute sub geam:) io cred ca le pute dintre primarie

      • ecologist Răspunde

        Se pune atunci problema că de ziua orașului când era megasindrofie și centrul nou se transforma într-o megabudă publică zile la rând aia nu îi deranja? Părerea mea e că dacă nu se vrea toaletă publică hăpt în centrul nou atunci unde fraților să se facă???? Toaleta publică nu acolo își are menirea unde există un aflux zilnic de populație care are treabă prin zonă dar de stat stă în altă parte?????

        • logica Răspunde

          Asa este!

        • 3.14 Răspunde

          In alte tari toaleta publica este in forma de U exact ca o adapatoare pt animale, in aer liber, in plin centru, fara usa, fara acoperis, Lumea circula in spatele tau (femei, copii) si nimeni nu are nimic de comentat, am vazut asta la un concert. In Paris a fost o toaleta din sticla, in plin centru! E departe Schengen de noi din pacate.

  4. romica si iulica Răspunde

    mai fraierilor ce locuiti in centrul nou si nu ati fost niciodata nici macar in thailanda. Peste tot in capitalele din europa sunt bude de astea dar daca zice cozma sa va cicati in parc voi va cicati. romica zi-le tu cum ii in germania

    • logica Răspunde

      Total adevarat!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Ce treaba are Europa cu centru satmarului?
      Aia de or trimis reclamatia aveau de fapt alta problema…ca in toaleta nu batea vantu si nu erau nici coceni de porumb.

  5. Aalex Răspunde

    Vai de noi, Cosma numai tensiune face, un wc public nu exista in oras, daca intri la un local(bar)daca consumi ceva atuncia folosest toaleta, avem ocazia, dar altu baga bete intre roti🤬🤬🤬

  6. Sandu Răspunde

    BINE CA GARDA DE MEDIU NU VEDE CUM POLUAZA UNICARMU….. ce mizerie lasa in Somes
    Pai o natie de opincari e invatat sa cace in fundul curtii……Nu e de mirare ca nimeni din europa nu ne vrea
    Bye Bye Schengen …

  7. H&R Răspunde

    Garda de mediu acolo va este locul in toaleta acea, in containerul cu fecala. Cu Cozmuta impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.