Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Închisoare cu executare pentru un sătmărean. Socrul l-a rugat să îl ajute, el s-a urcat la volan

A încercat să își ajute socrul cu transportul unui vas mare, dar acum urmează să petreacă un an în închisoare. Totul s-a întâmplat pentru că urcat la volan şi nu deținea permis de conducere.

Potrivit informațiilor PortalSM, un bărbat din Negrești Oaș a fost oprit în data de 19.08.2019, în jurul orei 12.50 de un echipaj de poliție pentru un control rutier. În urma controlului, polițiști au aflat că bărbatul nu deține permis de conducere.

Bărbatul a declarat că a urcat la volanul mașini doar pentru că socrul său l-a rugat să îl ajute să transporte un vas foarte mare. Acesta mai spune că socrul său i-a dat cheile autoturismului deși cunoștea că nu deține permis de conducere iar el a condus acest autoturism pe o distanță de aproximativ 150 metri.

Cu toate acesta socrul a spus o altă poveste, acesta a spus că și-a lăsat cheile autoturismului pe masa din bucătărie, şi nu ştia că ginerele său a luat aceste chei şi a conduce maşina.

Pentru că bărbatul mai are o condamnare cu suspendare, el a primit acum o pedeapsă de 1 an închisoare cu executarea, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.