Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

VIDEO. Români morți în Franța după o cursă în trafic. Impactul, transmis live

Cinci români au murit într-un accident, la Strasbourg, după ce s-au urmărit cu mașinile prin oraș și au transmis cursa live pe Facebook, titrează Libertatea.

Două familii din Timișoara s-au urmărit cu mașinile prin orașul francez Strasbourg, luni, 27 martie, provocând un accident cu 5 morți și 4 răniți, informează Libertatea, citând Vocea Timișului și France Info. Urmărirea, transmisă live, pe rețelele sociale, s-a declanșat după ce două familii din Timișoara s-au luat la ceartă în plină stradă, pe fondul unui conflict mai vechi.

Capul uneia dintre familii, Saban Stancu, a reproșat că a executat doi ani de închisoare „degeaba”, în urma unei „afaceri” cu autoturisme, și i-ar fi cerut cumnatului său, Banari Cârpaci, o sumă de bani ca despăgubire. Înțelegerea a fost refuzată și a început urmărirea.

Accidentul s-au produs în cartierul Port-du-Rhin din Strasbourg, după ce mașinile s-au ciocnit, pe fondul vitezei excesive. La locul accidentului au fost trimise 26 de vehicule de salvare și 57 de pompieri.

VIDEO: Vocea Timișului

19 comentarii

  1. Chupacabra Răspunde

    Fast and Furios. Păcat că nu e subtitrat filmul.

  2. Adolf Hitler Răspunde

    Niste țigani mai puțini…mai moară vre-o 5.000.000 .

    • EfBiAi Răspunde

      Cam rasista postarea. Si foarte gresita. Ca si cum ar zice cineva: Sa moara inca vre-o 10.000.000 de români. Că sunt o pacoste pentru Europa…Oare tu ce fel de om esti?…Scuze, dar esti un NAZIST si ar trebui sa fi judecat…Atentie!!! Exista lege care pedepseste rasismul, xenofobia, ura de rasa, etc. Anonimatul nu te protejeaza de raspunderea penala. IP-ul este foarte usor de depistat. Asa ca, Adolf Hitler, sa te gandesti de doua ori inainte de a posta public aberatiile astea. Ai o scuza daca maine esti Napoleon Bonaparte. Atunci te iarta domnul doctor…

  3. Nfs Răspunde

    Răfuială între bandele de țigani din Timișoara! Cam puține victime!

  4. Darwin Răspunde

    A se constata vă rog și aia că una din “victime” circula ca un bezmetic ziua tocmai cu un BMW??? Cum a plecat de pe loc a călcat în picioare orice cod rutier, inclusiv pe cea din Etiopia socialistă sau din Burkina Faso? Asta se cheamă selecție naturală. Problema este că sporul natural existent la șatră acoperă cu vârf și îndesat aceste “pierderi”.

  5. Kuka Răspunde

    Doamne ajută, de-ăștea nu-mi pare rău! Mai puține ajutoare sociale!

  6. MUE Răspunde

    ” VIDEO. Țigani morți în Franța după o cursă în trafic. Impactul, transmis live. ”

    Am remediat greseala din titlu. Cu placere.

  7. Aspi Rina Răspunde

    S-a uitat sa consemneze faptul ca punjabistii erau la “munca” in Franta.Astfel de “valori” in Romania au ajuns sa fie numiti regi si imparati ,sefi de clan etc.,iar legile din Romania nu ii impiedica sa faca ce vor ei,pentru ca se considera discriminare orice gest al politistilor care sa-i deranjeze ,si iese mare scandal !Justitia nu face absolut nimic pentru ca e la fel de corupta ca si clasa politica care le-a dat atatea drepturi acestor “valori nationale” !Nu stiu ce pret a platit Romania ca sa fie acceptata in UE,dar de la Schengen cred ca trebuie sa-si ia gandul definitiv !

  8. Mihaita Piticu' Răspunde

    altii fara bmw….

    • altu fără bmw Răspunde

      Numai una dintre mașini era. Dar și așa e bine. Oricum nu le ducea mintea. Cred că dintre toți mașina era mai inteligentă decât posesorii.

  9. H&R Răspunde

    De ce nu scrieti ca au fost oameni/cetateni romani, linistiti si de treaba? Ca de obicei.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Băieți de zahăr, din ăia de treabă și săritori, numai unul și unul. Lucrau și ăștia în construcții oare???🤔😮😵😨

      • H&R Răspunde

        Da. Sunt totusi curios ce scrie pe profilul lor de facebook, unde si ce au studiat/terminat, la ce UNIVERSITATE gen Harvard, Oxford etc, unde-s nascuti si crescuti.

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Pomenești că ai vrut să fii ironic, nu???? 😮😉

          • H&R

            Acum astia de mai jos nu sunt din aceasta stire, dar numai ca sa vezi pe astia si pe cunostintele lor, cati lucreaza la Louis Vuitton, BMW etc, ce scolarizare au, ca poate noi numai visam de studiile lor (hahaha). Adica despre categoria lor vorbesc:

            facebook. com/ion.asilebarbulesti
            facebook. com/profile.php?id=100063437585623
            facebook. com/profile.php?id=100071175176194
            facebook. com/profile.php?id=100081968015809

        • HB Răspunde

          Da ce vrei sa scrie pe profilul de feisbuc la astia? Poate scrie… niste poze cu dinți de aur, lanțuri aurite, talangi si masini bengoase. Ca astia nu stiu sa citeasca…ce sa mai vorbim de scris ?!!!!…Greșesc, totuși pot ceti in cărți si in palmă.

    • Cu Cluț Clan Răspunde

      Da pe cine intereseaza stirea asta? Este chiar o stire, un afiș, sau o chestie gen: aflam de la militie ?!
      Pagubă-n ciuperci…R.I.P.
      Trebuiau sa se urmareasca cu autobuzele, sa incapă cați mai mulți.

    • HB Răspunde

      Oamenii linistiti si valorosi NU PRODUC STIRI. Sunt si ei multi, nici nu gândești…

  10. Bibi Răspunde

    Acești țigani erau o parte din amicii lui Ciuhandru și Robu. Au acaparat cele mai mișto case si vile din zona centrala a Timișoarei, cu bani proveniți din furturi din Germania, Franța, Belgia,… și cu concursul celor 2, in mod special primul. Autoritățile române se fac că nu văd și nu aud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.