Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

La 73 de ani, un bărbat din Satu Mare și-a bătut fratele de 80 până l-a băgat în spital

O ceartă între doi frați din județul Satu Mare, în vârstă de 80, respectiv 73 de ani, s-a terminat la spital. Fratele mai tânăr, cel în vârstă de 73 de ani, l-a bătut pe cel în vârstă de 80 de ani, până ce acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 21.03.2023, un apel la 112 a anunțat organele de poliție despre faptul că un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost agresat fizic de către fratele său.

Din declarațiile celor doi, se înțelege că discuția dintre cei ei a pornit de la unele neînțelegeri cu privire la proprietate. În timp ce bărbatul, în vârstă de 73 de ani, se afla în curtea casei făcând activităţi gospodăreşti, l-a lovit pe fratele lui în cap cu un obiect tare. Victima a suferit leziuni traumatice care au necesitat transportarea acestuia la Spitalul de Urgenţă Satu Mare în vederea acordării de îngriji medicale.

Acum, împotriva bărbatului de 73 de ani a fost eliberat un ordin de protecție pe o perioadă de 3 luni care îl obligă la păstrarea unei distanţe minime de 3 metri faţă de fratele său de 80 de ani.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.