Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Laudă la adresa Poliţiei Locale. Ce spune un bărbat prins că a traversat ilegal strada

Laudă la adresa Poliţiei Locale. Poliţia Locală din Satu Mare a fost lăudată în mediul online de un sătmărean după ce, în loc să primească o amendă pentru că a traversat în zonă interzisă, bărbatul s-a ales cu o morală.

Fostul șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Gheorghe Strâmb, a lăudat pe Facebook un echipaj de poliţie locală, spunând că “Se poate și așa”. El se aştepta să fie amendat, dar şi-a recunoscut greşeala şi şi-a cerut scuze, primind un avertisment. El a apreciat politețea și eleganța celor doi polițiști.

“Eleganta Poliției locale Satu Mare.
Am călcat „strâmb”traversând prin loc nepermis.M-am oferit să plătesc amenda fireasca și cerându-mi scuze pentru încălcarea legislației.
M-am ales cu o morală firească și cu un „avertisment”.
Am apreciat politețea și eleganța celor doi lucrători:o doamnă și colegul ei de patrulă.
Se poate și așa!”, a spus Gheorghe Strâmb

14 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Poate ca sa nu aiba pierdere din pensia speciala.
    Cred ca sunt multi pe care nu o sa amendeze.

  2. SupoziTHOR Răspunde

    Văi, dar ce vă mai place să vă bateți pe umăr reciproc….

  3. un cunoscător Răspunde

    Nenea ex-comandant Strâmb, băieții încă te știu și te-au iertat acum. Nu știu de ce trebuie să faci gesturi de astea că îți zic eu că nu merită. Numai adu-ți aminte acum vreo trei-patru ani parcă în centrul nou tot poliția locală a bătut și tot un pensionar că nu a parcat (de fapt doar a staționat) puțin aiurea. Aia tot așa nu se putea ierta? Și săracul a ajuns și la spital. Nu suntem noi așa să vă merităm, nu? Că ne protejați așa de bine că la urmă crăpăm pe mâna voastră. Când am apelat la ei (poliția locală) repede am ajuns să regret. Atunci am zis că promit nu se va repeta! Și mă țin de cuvânt. De ce să mă leg la cap dacă nu e musai? Îmi fac neplăceri singuri.
    De când cu pandemia guvernanții au reușit ca prin fidelizarea bugetărimii (satisfacerea tuturor doleanțelor financiare) să-i ridice în cap pe ăștia împotriva oamenilor normali care îi țin în spinare. E foarte mare nemulțumirea în rândul populației mai ales că unii au căpătat niște metehne urâte de tot. Asemenea lingușeli nu țin, ba din contră. Vă spune asta domnule comandant unul care vă cunoaște foarte bine, chiar personal. O zi bună să aveți și lăsați astea că nu îmi dau seama de scopul lor.

  4. Silvia Răspunde

    Politia locala sa faca bine sa nu mai lase prin cartiere instiintari pe masinile parcate in fata blocurilor.Atata timp cat nu exista amenajate mai multe parcari nu mai amenintati oamenii cu amenzi!Unii au 2 masini pe familie…sau stau in zone aglomerate.Nu mai stiti cum sa va bateti joc de populatie!!!!

  5. Ionel Răspunde

    Doar gargară pentru fraieri…noroc ca ai fost iertat matale d-le Strâmb, in rest pulimea este aspru pedepsită…

    • un cunoscător Răspunde

      … chiar și pentru mult mai puțin. Dar știe dânsul asta foarte bine.

  6. Antim Răspunde

    Pentru necunoscători ar trebui spus ca jumătate din procesele verbale încheiate sunt avertismente… Iar dacă per total sunt 10000 de procese verbale…Cam 5000 de stabi în oraș înseamnă că aici e Monaco de fapt!!!

    • altu fără bmw Răspunde

      Mda. Adică toți suntem egali dar unii sunt mai egali decât p@limea. Ca și în cazul de față. Trist e că nu e pentru mine o noutate.

  7. wow Răspunde

    m.da singurul comandant de la Pop incoace .care a avut coloana vertebrala…cei drept cu prelungire…..spre pou…la …..asa sunt toti din Purcareti MM..asai dl. Gurbe ….scuze letca…mai mai oare ce zic fii satului.????

  8. S Răspunde

    @all:in câte feluri poate fi interpretat un gest normal,,,

    • un cunoscător Răspunde

      @S. Iertarea era un gest adresat exclusiv persoanei sale. Dacă era altul vedeai tu ce căpăta! Oioi! În continuare unii sunt mai egali decât restul. Apoi probabil s-a socotit și aia că doar nu o să amendeze pe unul de-al lor. Pricepuși? Dacă poliția ar face activități de conștientizare periodică a populației pentru participare civilizată în trafic nu ar zice omul nimic dar la noi totul se rezumă la episoade de amendare pe rupte a oamenilor apoi o perioadă iar e liniște. Să știi că eu aș fi cel mai bucuros dacă nu aș avea dreptate.

  9. claudiu Răspunde

    Pentru cei care nu apeleaza niciodata la Politia Locala am si eu cateva intrebari!
    Daca le este blocat accesul in curte si nu gaseste persoana care l_a blocat cum procedeaza?
    Daca curtea vecinului e plina de ambrozie si ii afecteaza sanatatea la cine apeleaza?
    Cand locul de parcare destinat persoanelor cu handicap,la care esti in drept este ocupat,pe cine anunta?
    Dar locul de parcare rezervat?
    Cand vecinul isi arunca lomurile prin curtea comuna si nu vrea sa si faca curat suni la 112?
    Inundatii de la vecinii de scara,care nu sunt curiosi de obligatiile lor de locatari..
    As mai putea scrie mult si bine dar nu mai incape in chenar! Imi permit un sfat prietenesc
    HAIDETI SA FIM OAMENI!

    • bigbrother Răspunde

      De acord cu tine. Atunci aștept și alte reacții ale oamenilor pe speța asta. Dar vom aștepta mult și bine. Aștept cu nerăbdare să mă contrazică faptele. În rest ce ai pictat mai sus atâta aș adăuga că polițaii când s-au angajat acolo știau exact ce e fișa postului. Sau trebuie să-i aplaudăm că mai și lucrează???? Că dacă nu le convine ……..

  10. S 1 Răspunde

    S:Vezi ce pățești dacă te pui cu cretinii Satmarului comentatori în șomaj intelectual prelungit?Trimite-i în mama lor!Eventual cere să te sancționeze iar cu măruntisul aprinde-le o lumânare.Poti alege la care casetă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.