Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Un bărbat din Satu Mare şi-a cumpărat telefon cu bani de jucărie. Ce pedeapsă i-au dat judecătorii

Un bărbat din Satu Mare a cumpărat un telefon cu banii folosiți ca recuzită. Pentru că a mai avut antecedente penale, acesta este condamnat la 4 ani de închisoare.

Potrivit informațiilor PortalSM, un bărbat din Tășnad a scos la vânzare un telefon mobil marca Iphone XS pe site-ul OLX. În data de 13.12.2020, acesta a fost contactat telefonic de un bărbat din Satu Mare, care era interesat în achiziționarea telefonului. După ce au discutat telefonic cei doi s-au decis să se întâlnească în jurul orei 19.00 pentru a cumpăra telefonul.

În momentul în care i-a spus că este de acord să îl cumpere, vânzătorul a spus că dorește ca prețul să fie făcut în lei, dar cumpărătorul l-a convins să accepte euro, oferindu-se să îi achite suma de 450 € în bancnote de 50 €. Într-un final, vânzătorul a fost de acord cu acest lucru așa că s-a făcut schimbul.

În ziua următoare, bărbatul a verificat bancnotele primite, atunci a observat că pe partea laterală este inscripționat un anunț din care rezulta că bancnotele nu sunt reale.

La scurt timp de la sesizarea organelor de poliție, sătmăreanul a fost prins. Bancnotele pe care le-a oferit sunt bancnote de recuzită, folosite pentru videoclipuri muzicale, videoclipuri youtube, trucuri magice, jocuri de poker si multe altele.

Pentru că sătmăreanul era recidivist, acesta a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulaţie de valori falsificate și de înșelăciune.

Un comentariu

  1. Marius Răspunde

    Primeste pe fundulet cu manuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.