Ultima actualizare: ieri, 20:15

Naţionale

O pedeapsă pe măsură?! Mame amendate și puse să măture după ce au spart semințe la locul de joacă

O pedeapsă pe măsură?! Mame amendate și puse să măture după ce au spart semințe la locul de joacă. Totul s-a petrecut marți, în Craiova, imaginile fiind postate pe Facebook de Poliția Locală.

,,Două „doamne”, din Craiova, V.M. în vârstă de 22 de ani și M.S.A. în vârstă de 42 de ani, s-au gândit să dea o lecție de educație copiilor despre civilizație, în incinta locului de joacă de la „Simplon”, „tocând” o pungă de semințe ale căror coji le-au aruncat pe jos, stând efectiv cu picioarele în propria mizerie. Atunci când au fost depistate de către polițiștii locali, una dintre contraveniente a devenit și recalcitrantă, deși știa ce făcuse, părându-i-se un fapt normal să arunce cojile de semințe pe jos și în incinta unui loc de joacă”, se arată în postare.

Poliția Locală anunță că cele două au primit „amenzi în cuantum de 2.500 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus curățarea domeniului public.”

3 comentarii

 1. Marius Răspunde

  …și o flegmă între ochi, de pocitanie proastă!!!

 2. H&R Răspunde

  Ca la Balcani. Femeile ăstea vor Scheggem? Serios?
  Ce o să se bucure frații noștri europeni când vor vedea valorile României. Sau cred că deja le văd, sau au văzut.

 3. Bobo Răspunde

  Pe când și la Satu Mare?
  Vezi parcul din preajma Turnului Pompierilor -in subsidiar emblematic pentru municipiul
  Satu Mare- chiștoace de țigări, ambalaje de ,,mic dejun,, cu care ,, infrumuseteza,, orașul elevii de la școlile din preajma, în pauze!
  Cred ca nu știu cum arată coșurile pentru gunoi, sau containere amplasate în parc, astfel arunca chiștoace sau ambalajele menționate în cutiile postale.
  Educație la greu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.