Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Piață agro-alimentară modernă la Ardud! Producătorii locali vor putea vinde în condiții occidentale

Piață agro-alimentară modernă la Ardud! Primăria va moderniza și va dota piața agro-alimentară din orașul Ardud, acolo unde oamenii pot găsi produse autentice provenite din gospodăriile agricole ale locuitorilor de pe raza UAT Ardud, și nu numai. 

Primarul Ovidiu Duma a semnat contractul pentru proiectul COOPERARE PENTRU DEZVOLTAREA LANȚURILOR SCURTE AGRO – ALIMENTARE ȘI A PIEȚEI LOCALE DIN ORAȘUL ARDUD, județul Satu Mare, finanțat prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Agenția pentru Finanțare Investițiilor Rurale prin care orașul va beneficia de modernizarea și dotarea pieței agro-alimentare, dar și de derularea de acțiuni de promovare a conceptului de “Produs în Ardud”.

Proiectul în valoare de 232.726 € vine in sprijinul creării unui sistem de valorificare superioară a produselor agro-alimentare obţinute de către procesatorii/fermierii locali și are ca scop dezvoltarea economică si socială a zonei, permițând producătorilor locali să iși poată expune la vânzare produsele obținute în exploatațiile proprii.
Piața locală din Ardud va reprezenta un punct de comercializare unde producătorii de pe raza UAT Ardud și nu numai, își vor putea vinde în condiții optime produsele obținute în propriile gospodării agricole, ceea ce va permite dezvoltarea lanțului scurt de aprovizionare.

Un comentariu

  1. Manuela Rogoz Răspunde

    Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.