Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

PNL: 2 milioane carduri de energie au ajuns la beneficiari. În Satu Mare s-au eliberat peste 10.000

Peste două milioane de carduri de energie au ajuns la beneficiari, iar 500.000 de plăţi au fost deja făcute, fiind achitate facturi în valoare de aproximativ 155 de milioane de lei, anunță reprezentanții Partidului Național Liberal (PNL). În Satu Mare au fost efectuate peste 10.000 de plăți, a spus președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, în cadrul unei conferințe de presă. 

,,Peste două milioane de carduri de energie au ajuns la beneficiari, iar 500.000 de plăți au fost deja efectuate. Asta înseamnă că jumătate de milion de familii au accesat deja sprijinul pentru plata utilităților, primit de la guvern. Din momentul expedierii primului card în 20 februarie și până pe 16 martie, au fost achitate facturi în valoare de aproximativ 155 milioane lei. Ajutorul are o valoare de 1.400 lei/an și poate fi utilizat pentru plata facturilor la electricitate, gaz și încălzire (inclusiv lemn de foc și agent termic în sistem centralizat). A doua tranșă de 700 lei va fi distribuită în luna septembrie, iar ambele carduri vor putea fi utilizate până la 27 decembrie 2023. Bugetul total al programului guvernamental este de 2,8 miliarde lei, bani proveniți din fondurile europene negociate la Bruxelles de către ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș”, anunță liberalii.

Pentru județul Satu Mare au fost deja făcute 10.344 de plăți, în valoare de 3.4 milioane lei, a precizat Adrian Cozma.

5 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Atat poate clasa politica de la noi. Praf in ochi . Sper sa va desfinteze lumea la alegeri.

  2. Beny Kira Răspunde

    Mor de ciudă pesediștii

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Asta în sistemul gândit este cea mai mare prostie posibilă plus că alimentează și mai mult în plus conturile unora care și așa nu mai știu unde să-și ascunde veniturile în plus. Așa că ce ați rezolvat? La mulți de la țară care se califică pentru asta nici să umble cu cardul nu știu mulți!!!

  4. SupoziTHOR Răspunde

    Și care este aportul tău personal?
    Nu tot banii noștri sunt?
    Așa te lauzi de parcă ar fi o mare chestie făcută de tine!
    Păi bă acesta, ar fi fost o chestiune să trâmbițezi că locuitorii județului nostru nu se încadrează la mila voastră, datorită bunăstării sociale!

  5. wow Răspunde

    mai scimbati poza asta .parca l vad pe Putin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.