Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Primăria despre ştrand: Beny Alex este condusă de un liberal; refuză să predea ştrandul

Primăria Satu Mare dă o replică PNL Satu Mare, după ce liberalii au anunţat că strâng semnături pentru deschiderea ştrandului. Reprezentanţii Primăriei arată că firma Beny Alex este condusă de un lider liberal sătmărean care refuză să predea ştrandul municipalităţii:

Poziţia Primăriei Satu Mare

“Demersul PNL este unul demagogic. Ștrandul se află încă în administrarea firmei Beny Alex, conduse de un lider liberal sătmărean. Primăria municipiului Satu Mare se află în litigiu cu Beny Alex, care refuză să predea ștrandul municipalității”, a transmis conducerea Primăriei Satu Mare.

Liberalii contraatacă și pun tunurile pe primar: Orașul nu mai suportă încă un an fără ștrand. Vrem soluții!

După replica primăriei, a venit și contraatacul PNL, prin vocea consilierului Victor Cernea. Într-o postare făcută pe Facebook, liberalul îi adresează câteva întrebări primarului Kereskenyi Gabor, acuzându-l, totodată, de minciuni și dezinformări.

Redăm, integral, replica adresată de PNL primarului Kereskenyi Gabor:

,,Domnule primar Gabor, LIBERALUL la care faceți referire în cazul ștrandului, este la fel de liberal ca și Ghiarfaș și Ștef. Dar dacă tot a venit vorba, nu vreți să lămurim niște aspecte interesante pe care ar trebui să le lămuriți?

V-ați plimbat cu acel LIBERAL prin străinătate, prin vestul Europei? Acel LIBERAL oare a făcut afaceri cu domnii de la UDMR Szabo Pisti și Rudolf Riedl? Oare cu același LIBERAL ați negociat vânzarea Hotelului Dacia către Guvernul Ungariei? Ne puteți spune dacă cu acel LIBERAL v-ați plimbat la ștranduri în străinătate?

Și acum ca să lămurim problema ridicată de dumneavoastră, aveți mai jos procesul verbal al ședinței din Aprilie 2016 când dumneavoastră și UDMR ați blocat rezilierea contractului de concesiune prin care ștrandul revenea municipalității!

Apropo, care a fost înțelegerea de atunci cu “LIBERALUL”, a fost cumva interesul pentru vânzarea Hotelului Dacia către Statul Maghiar? Am atașat procesul verbal de la ședința extraordinară a consiliului local Satu Mare din 12.04.2016, derulată în prezența distinsului Gábor Kereskényi și aflăm cine sunt defapt susținătorii ștrandului.

În 2016, fostul primar, a inițiat odată rezilierea contractului de concesiune și a dorit redeschiderea ștrandului cu orice preț CÂND consilierii UDMR Fogel Vasile, Kiss Iosif, Nagy Szabolcs, Nits Ianos, Masculic Csaba, Butka Gergely Norbert și Szocs Peter Levente nu au susținut acest lucru și au votat împotriva rezilierii.

Nu cred că orașul va mai suporta încă un an fără deschiderea ștrandului municipal! Vrem soluții, nu dezinformări și minciuni ieftine!”

PNL adună semnături

Amintim că Partidul Național Liberal (PNL) Satu Mare adună semnături pentru redeschiderea ștrandului din Satu Mare.

,,Partidul Național Liberal va demara o amplă campanie de strângere de semnături la care sunt invitați toți cetățenii interesați, tinerii, pensionarii, elevii împreună cu părinții lor, să susțină acest proiect. Să demonstrăm administrației locale că cetățenii își doresc un ștrand municipal”, a declarat consilierul PNL Victor Cernea.


CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. Unul Răspunde

    Victoras ,ce familie frumoasa ai. Ma tot minunez ce mare si frumos te-ai facut. Bine ca de data asta a cazut marul departe de copac. Nu te uiti si tu cu cine faci conferinta de presa? Ce panarame. Asta este PNL de Satmar! Cine va va vota?

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Nu pot decât să mă repet. Mă uit la persoanele care se expun cu această ocazie și prefer să nu zic nimic. Mai bine nu zic că ce aș spune nu prea ar tolera hârtia. Tocmai ei spun asta???? Niște necaractere, slalomiști printre partide??? Aici m-am referit la exponatele pensionare asta ca să fie clar. Dacă aș începe să intru în detalii ar fi pentru mulți șocul vieții. Dar #penele nu discută așa între membri de partid? Că pare-mi-se Tânâaș ar fi membru pe la ei? Că vorba vine totul începe de la refuzul accesului autorității locale la ștrand! Că dacă nu ai acces cum să vezi ce ai de făcut și cum să te apuci de treabă??? Că deja de trei ani stă ștrandul pe tușe. Și până la urmă asta cu ce drept????

  2. Nha Răspunde

    Io cred ca strandul asta nu va fi deschis prea curand, si asta din cauza ca d-nu primar ar intra in “conflict de interese”! Ca doar aquaparcu e tot de-al mafiei dansului, nagy ii zice parca la proprietar! S-a facut si pista de bitzigli pentru o afacere privata, dar digul spre strand s-a “uitat” sa fie reabilitat pana la str.Victoriei ca doar nu-i interes. Ce sa mai zic de mizeria ce treneaza acolo. No da asta-i filmu’!

    • un cunoscător Răspunde

      Ca să redeschizi ștrandul și să fie cum trebuie pe lângă o groază de bani pe care nu îi avem în viitorul apropiat îți trebuie și timp cam 4-5 ani. Știu ăsta și respectivii dar nu mai bine se dau în spectacol????

  3. xpert86 Răspunde

    Contractul de concesiune este reziliat de drept datorita neîndeplinirii clauzelor contractuale de catre SC BENY ALEX SRL NO💩💩💩!! Oricine poate sa constate ca din decembrie 2008 si pana in prezent SC BENY ALEX SRL💩💩💩 nu si-a onorat nici 25% din clauzele contractuale, mărturie fiind ruinele constructiilor nefinalizate si ca daca nu era in 2012 Coica 👹👹👹ca sa ii aprobe deschiderea parțiala a zonei de agrement si sa-i emita 2 autorizații se construire pentru ceea ce era deja construit partial pana in decembrie 2011(renovarea bazinelor) ca sa castige firma sa profit din vânzarea biletelor si utilizarea apei termale, fara autorizație de exploatare a apei termale de la ANRM!!!
    Sa fim seriosi interesul deschiderii ștrandului a fost si este doar pentru profitul acelor de la SC BENY ALEX SRL si pentru nu interesul public al cetatenilor satmarului!!!!🤮🤮🤮🤬🤬🤬

  4. Aspi Rina Răspunde

    Ce sa se mai deschida ???!!!Ca in curand acolo n-o sa mai fie decat o mare ruina !!Deja arata ca dupa atacul rusilor in Bahmut !

  5. Norik Răspunde

    ÎN SATMARUL ĂSTA ÎMPUȚIT CA SĂ DESCHIZI CEVA ROMANESC E INUTIL ȘI FOARTE GREU PENTRU CĂ NU SE VREA DIN PARTEA MAFIEI UDMR!!!!

    • Calin Răspunde

      Oh nu e inutil. Mafia UDMR a facut ceva si pentru tine. Avem neurologie si psihiatrie noua si frumoasa, unde AI LOC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.