Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Proiect USR Satu Mare: Premii în banii pentru elevii cu premii naționale și internaționale

USR Satu Mare a depus un proiect de hotărâre care propune premierea în bani a elevilor care au avut rezultate la concursurile naționale și internaționale. 

Mesajul a fost publicat pe pagina oficială a USR Satu Mare, precizând că inițiatorii proiectului speră că atât primăria, cât și consilierii celorlalte partide să dea dovadă de maturitate și să aprobe proiectul, excluzând interesele politice.

„Excelența trebuie încurajată! USR Satu Mare a susținut asta mereu: încă de la preluarea mandatului, consilierii USR au pledat pentru creșterea burselor de performanță la acea vreme de la 150 lei la 300 lei. Deși cu un impact infim în bugetul local, conducerea UDMR a orașului nu a susținut inițiativa.
Venim cu încă o inițiativă: consilierii USR au depus săptămâna aceasta un proiect de hotărâre care propune premierea elevilor care au avut rezultate la concursurile naționale și internaționale, astfel:
– premii de 1.500 lei pentru fiecare elev care a obținut premii internaționale;
– premii de câte 1.000, 700 și 500 de lei pentru fiecare elev care a obținut premii la concursurile naționale (premiile I, II sau III).
Sperăm ca atât primăria, cât și consilierii celorlalte partide să dea dovadă de maturitate și să aprobe proiectul, excluzând interesele politice”, este mesajul publicat de USR Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.